Kazandık: Kalite Belgesi EN ISO 9001: 2008

Media Leaders Ltd., uluslararası kabul görmüş CMS EN ISO 9001: 2008 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahiptir.

Leaders Media Ltd.'nin başlıca hedefleri arasında, müşteri hizmetlerinin en yüksek kalitede olması yer almaktadır. Kuruluşumuzun faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesine odaklanıyor ve ürün ve hizmet kalitesi ve uluslararası kalite standartlarının performansı alanındaki hedeflerimize ulaşmak için sürekli çalışıyoruz. Çabalarımızın sonucu, müşteriler arasında yalnızca Media Leaders Ltd. tarafından işletilen çevrimiçi mağazalarda sağlanan hizmetlerin kalitesinin tanınması ve uluslararası kabul görmüş kalite sertifikasının alınmasıdır. Müşterilerimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyeti, uzun vadeli başarımızın temel varsayımıdır.

EN ISO 9001: 2008, bir kuruluşun müşterilerinin taleplerini yerine getiren ürünleri sürekli olarak sağlama yeteneğini göstermesi gerektiğinde ve sistemin etkili bir şekilde uygulanması yoluyla müşterilerin memnuniyetini artırmaya odaklandığında, kalite yönetim sistemi için gereksinimleri belirtir. bu sistemin sürekli iyileştirilmesini sağlamak. Bu Uluslararası standardın tüm gereklilikleri, sağladıkları ürünlerin türü, boyutu ve türü ne olursa olsun, genel olarak herhangi bir kuruluş için geçerlidir.

Sertifika, Media Leaders Ltd. kalite sisteminin EN ISO 9001: 2008 kalite sisteminin gereklilikleriyle tutarlı olduğunu onaylar.

iso sertifikası