Hoparlör suyu
Merhaba su dökmek gerekip gerekmediğini sormak istiyorum teşekkürler
Reproduktor water
Dobrý deň,chcem sa spýtať,či treba naliat,dolievat vodu,ďakujem
Mobil veya PC için hoparlörler - Müziğe duyarlı, renkli LED'li "Dancing Water". Bilgisayarınıza, iPhone'unuza veya MP3 çalarınıza stereo hoparlörler.
Mobil veya PC için Hoparlörler - "Dancing Su" müzik duyarlı renkli LED'ler ile. PC'nize, iPhone'unuza ve "Jack" ses çıkışına ve USB güç kaynağına sahip diğer tüm ekipmanınıza stereo hoparlörler. Hoparlörleri bir USB'ye (güç kaynağı olarak sunucular) ve ses kaynağına "jak" kablosuyla bağlamanız yeterlidir. Hoparlörler kompakt bir şekle, benzersiz tasarıma ve 6W performansa sahiptir. Renkli LED'ler ve titreşen su, şık bir etki yaratır. Su, hoparlör sesine göre titreşir. Cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, MP3 veya MP4 oynatıcılar ve tabletler gibi masaüstü ve taşınabilir cihazlar için ideal bir arkadaştır. Bu gadget partinizde kaçıramaz!
Özellikler:
Çalışma gerilimi: DC 5V
Çalışma akımı: 280-600 mA
Arayüz: USB
Yaklaşık ağırlık. 0,65 kg
Çıkış gücü: 6W
Henüz yorum yok
Bu ürüne sahip misiniz? Deneyiminizle başkalarına yardımcı olun.
Merhaba su dökmek gerekip gerekmediğini sormak istiyorum teşekkürler
Dobrý deň,chcem sa spýtať,či treba naliat,dolievat vodu,ďakujem
Merhaba, evet, ancak kaptan biraz buharlaşırsa ancak çok uzun bir süre sonra.
Dobrý den, áno ale až za veľmi dlhú dobu, ak sa trošku vyparí z nádobky.
Ürün yelpazemiz piyasanın en büyüğü değil. Buna karşılık içindeki her ürün Banská Bystrica'daki ekibimizin elinden geçti.
Yenilikleri takip ediyor ve yalnızca anlamlı ürünleri test ediyoruz.
Her yeni ürünü birkaç hafta boyunca mağazada ve evde kullanıyoruz.
Ancak son kontrolden sonra satışa çıkar. Geçemeyeni satmıyoruz.
Kutuda kullanım kılavuzu ve telefon veya e-posta ile kurulum desteği.
“En ucuz biz değiliz ama müşterilerimiz memnun.”