Çocuklar için hediyeler - erkek ve kız çocukları için hediye fikirleri: TOP #20 ipucu

Çocuklar için hediyeler - erkek ve kız çocukları için hediye fikirleri: EN İYİ 20 ipucu. Hiçbir fikrin yok mu? Doğum günü, Noel vb. için bir çocuğa ne tür bir hediye alacağınız konusunda size tavsiyede bulunacağız. Sizin için en iyi hediye ilham kaynaklarıdır.

Ah, çocuklarımız... Henüz küçükken bir çocuğa hediye seçmek çok kolaydır, o zaman hiçbir şey onları rahatsız etmez ve neredeyse her şeyden keyif alırlar, bu nedenle 5 yaşındaki bir erkek veya kız çocuğu için bir hediye seçtiğimizde , yine de harika, minnettar olacaklar ve o da herhangi bir hediyeden memnun kalacak. Ancak çocuklar büyüdükçe hediye talepleri de onlarla birlikte artıyor ve ne tür bir çocuk hediyesinin en uygun olacağını gerçekten düşünmemiz gerekiyor. Erkekler için farklı hediyeler ve kızlar için farklı hediyeler seçtiğimiz açıktır, çünkü örneğin bir erkek çocuk, örneğin 10 yaşındaki bir erkek çocuğa hediye olarak makyajlı bir kozmetik kutusu hediye edersek sinirlenir. Ya da kızlara doğum günlerinde ne hediye alınır diye düşünsek ve onlara örneğin bir futbol topu versek onlar da pek sevinmezler. Aynı şey erkekler için Noel hediyeleri veya kızlar için Noel hediyeleri ararken de geçerlidir. Mesela 7 yaşındaki bir çocuğa ne tür bir hediye yakışır onu da düşünmek lazım çünkü 10 yaşından itibaren ona hediye verirsek bu da pek iyi bir seçim olmayabilir. Ve bir de en talepkar yaş grubu var - genç çocuklar, gençler için uygun Noel hediyeleri ararken bize nasıl eziyet edebileceğini çok iyi biliyoruz, uygun ve havalı bir şey seçmek bir felaket...


Ve Noel genel olarak biz ebeveynler için tam bir kaostur, çocuklar için Noel hediyelerini kelimenin tam anlamıyla durmaksızın ararız ve sonra birisinin bize bir çocuğa hediye konusunda tavsiyelerde bulunması gerçekten yararlı olur. Blogumuzda sizlere, ister 8 yaşındaki erkek veya kız çocuğa hediye, ister birinci sınıf öğrencilerine hediye, ister kız ve erkek çocuklara 18 yaşını dolduranlara hediye olsun, çocuklara hediye konusunda ipuçları sunuyoruz . 11 yaşındaki bir erkek çocuk için bu kadar uygun bir hediye örneğin LED ayakkabılar olabilir, 13 yaşındaki bir erkek çocuk için hediye olarak 3D baskı ile eğlenceli ve kullanışlı bir maske de mükemmel olur. Çocuklara yönelik hediye ipuçlarımızda çocuklara yönelik Noel hediyeleri, doğum günü hediyeleri veya sadece eğlence için ilham kaynağı bulacaksınız. Bu nedenle, bir fincan güzel kahve veya çay eşliğinde rahatça oturun ve yalnızca çocuklara Noel hediyesi olarak değil, herhangi bir tatil veya özel durum için hediye fikirlerimize bakmaktan çekinmeyin.

çocuklar için hediyeler

#TOP 1 hediye Işıklı LED ayakkabılar - Çocuklar için hediyeler

çocuklar için hediyeler LED ayakkabılar

Çocuklara bu harika hediyeyi verin: Partide veya günlük kullanımda herkesi etkileyecek, çok renkli LED tabanlı bu şık LED ayakkabılar. Bu modaya uygun gadget, Noel veya doğum günleri için çocuklar için mükemmel hediyelerden biridir. Ve özellikle genç nesil, spor ayakkabıların farklı renkleri kontrol edebilmesini ve renkli LED'lerin müziğin ritmine bile tepki vermesini takdir edecek. Sadece disko veya parti için değil, her gün eğlenelim ve okula giderken veya dışarıda bile yerde bir yıldız gibi parlayalım, çünkü bu hediye bir genç için bile etkileyebilir ve havalı olabilir. LED ışıklı spor ayakkabılar - sadece gençler için harika bir hediye değil, aynı zamanda çocuklara hediye, erkek çocuklara hediye ve kızlara hediye olarak orijinal ipuçları arasında yer alıyor.

#TOP 2 hediye LED Tişörtler - her parti için bir hediye

15 14 13 12 11 10 9 yaşındaki bir çocuğa hediye
Ve bir kez daha diskoda, barda ya da konserde bir yerlerde parlayabiliriz. Peki neden bir disko yapıp her yerde eğlenmiyorsunuz ya da örneğin dışarıda dikkat çekmiyorsunuz? Bu harika hediye, 13 yaşındaki bir erkek çocuk için harika bir hediye veya erkek çocuklar için bir hediye veya kızlar için bir hediye. Tişörtler, müziğe tepki veren ve ritme göre yanıp sönen süper parlak ve yanıp sönen bir panelle donatılmıştır. E-mağazamızda çeşitli motiflerde ve boyutlarda tişörtler bulabilirsiniz, çocuklar için bir LED hediye seçmeniz yeterli.

#TOP 3 hediyeKaraoke partisi mikrofonu - karaoke eğlencesi için harika bir hediye

Çocuklara yılbaşı hediyeleri

Çocuklara ve tüm aileye yönelik bu hediyeyle evde bir konser, tiyatro, kabare ya da gösteri düzenleyelim. Karaoke bluetooth mikrofonu bir çocuk için mükemmel bir hediye, bir erkek çocuk için bir hediye veya hatta bir kız için bir hediye olarak , balkonda şarkı söylerseniz izleyicileri - aileyi ve hatta sokağı kesinlikle eğlendirecektir :) Şarkı söylemeyi deneyin Tanınmış şarkılar ve izleyicilerin tepkisini bekleyin. Herkes gülüyorsa gerçekten "ilginç bir performanstı", ağlıyorsa biraz fiyaskoydu ama kesin olan bir şey var ki, herkes bu mikrofonla eğlenecek. Bu harika gadget'ın çocuklara verilecek hediye ipuçları arasında yer alması garantidir.

#TOP 4 hediye Manyetik top - NEOCUBE - her çocuk için ideal bir hediye

10 yaşındaki çocuğa hediye

NEOCUBE manyetik toplar - çocuklar için doğum günleri için ideal bir hediye. Bu , Noel veya başka bir tatil için bir çocuk için harika bir rahatlatıcı hediyedir . Manyetik toplar yaratıcılığı ve mekansal hayal gücünü destekler, gerginliği ve stresi azaltır ve aynı zamanda konsantrasyonu güçlendirir ve motor becerileri geliştirir. Sadece bir çocuğa hediye olarak değil, tüm yaş kategorilerine uygundurlar. Çocuklar bu Buckey Toplarını çok sevecekler. Çocukları eğlendirmek ve stresi azaltmak için mükemmel bir hediye için harika bir ipucu ; bunu erkek çocuklara veya kızlara hediye olarak verirseniz kesinlikle hiçbir şeyi bozmazsınız :)

#TOP 5 hediye Kemer tokası - kıyafete şık bir eklenti

7 yaşındaki çocuğa hediye
Kovboy olmak istiyorum! Bisikletçi olmak istiyorum! Ve Metallica'nın şarkıcısı gibi olmak istiyorum! Ne imkansız? Hayır ya, çok kolay. Tek yapmanız gereken çocuğunuza erkek ya da kız çocuğu için orijinal bir hediye vermek : kemer tokası ve o herhangi biri olabilir. Hediye fikirlerimiz arasında mutlaka kemer tokaları yer alıyor ve e-mağazamızda bir müzik grubunun logosundan, filmlerden sevilen kahramanlara, masallardan veya oyunlardan çocuk karakterlerine kadar pek çok motif arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca e-mağazamızda örneğin gençlere Noel hediyesi olarak uygun, eğlenceli ve havalı kemer tokaları da bulabilirsiniz.

#TOP 6 hediye Elektronik davul veya piyano - ritminize göre çalacak bir hediye

Çocuklara davullar için yılbaşı hediyeleri

Elektronik davul - silikon ped seti 9 davul + ayak pedallı bluetooth hoparlörden oluşan, kolayca taşınabilen bir müzik setidir. Çocuklara istediğiniz melodiyi çalabileceğiniz iyi bir hediye fikri . Peki mükemmel bir davulcu olmadığınızı ve bu kadar büyüleyici bir şekilde davul çalamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Önemli değil. Bu hediye sadece sizin hayal gücünüzle sınırlıdır, dilediğiniz melodiyi çalın. İşler iyi gidiyorsa aile ayaklarını yere vuracak, işler iyi gitmiyorsa komşular süpürgeyle tavana vuracak :) Bluetooth elektronik davullar kesinlikle orijinal çocuk hediyeleri arasında yer alır, ya da örneğin kızlar ve erkekler için doğum günü hediyeleri .

#TOP 7 hediye Neon Arındırma maskeleri - gençler için harika bir hediye

Erkeklere 18. yaş günü hediyesi
İşte burada bir erkek çocuğa harika bir hediye veya gençlere Noel hediyeleri vermenin harika bir fikriyle karşınızdayız. Korkutucu ya da korku motifli LED maskeler her halükarda ilk bakışta kelimenin tam anlamıyla dikkat çekiyor. Erkekler için mükemmel bir 18. doğum günü hediyesi, kesinlikle tüm genç bayanları hayrete düşürecek ve çok heyecanlanacak :) Sonuçta, her gün parlayan bir arınma maskesi veya kafatası maskesi göremezsiniz. Ve bu hediye, özellikle Cadılar Bayramı'nda çocuklar için hediye ipuçlarından biridir; örneğin 13 yaşındaki bir çocuğa hediye olarak bu maskeler, doğru ürkütücü atmosferi yaratacak ve çocukların yüzlerinde şaşkınlık ve saygı uyandıracaktır. yoldan geçenlerin hepsi.

#TOP 8 hediye Neon Rave maskeleri - erkekler için dikkat çekecek hediyeler

erkek çocuklar için hediyeler
Bir erkek çocuğa ya da bir kız çocuğuna hediye olarak çevreyi etkileyeceği ve dikkat çekeceği kesindir. Neon çılgın maskeler gerçekten gizemli ve korkutucu görünüyor ve sese, el çırpmalarına veya müziğin ritmine tepki veriyor. Bir çocuğa hediye için orijinal ve ilginç bir ipucu. Ancak bu maskeler 10 yaşından büyük çocuklara hediye olarak veya 18. yaş gününde erkek çocuğa hediye olarak daha uygundur çünkü küçük çocuklar korkabilir. Her ne kadar günümüzde çocuklar zaten uygun şekilde eğitilmiş ve bilgisayar oyunları veya oyun konsollarındaki korkutucu atmosfere alışmış olsalar da. Maske bir ses sensörüyle donatılmıştır ve çalınan sese veya müziğe göre yanıp söner.

#TOP 9 hediye Programlanabilir gözlük CHEMION - kızlar ve erkekler için şık bir hediye

kızlara doğum günü hediyeleri
Muhtemelen hepimiz güneş gözlüklerini biliyoruz ve güneşten korumaları bizim için yeterli. Ancak bu programlanabilir LED parti MATRIX gözlüklerinin kendi yazılımları vardır . Çocuklar için en iyi hediye fikri! Doğru metni yazın veya bir dizi farklı varsayılan animasyon arasından seçim yapın ve nerede olursanız olun ilgi odağı olacağınıza inanın! Bu programlanabilir led gözlükler sayesinde çevrenizdeki herkesin bakışlarına sahip olacaksınız. Bir partide ya da sokakta öne çıkmanın en iyi yolu bunlardır, sansasyon yaratacağı garantidir! Gençlere veya kızlara doğum günü hediyesi olarak harika bir hediye için harika bir ipucu.

#TOP 10 hediye Dövme kollu - gençler için hediye

13 yaşındaki çocuğa hediye
Kendi dövmemi yaptırmak istiyorum! Modern çocuklar çok küçük yaşlardan itibaren ebeveynleri tarafından ne zaman dövme yaptırabilecekleri konusunda uyarılmaktadır. Çoğunun on sekiz yaşından itibaren bunu yapmasına izin veriliyor. Ancak biz ebeveynler gerçek bir dövmeye izin vermeden önce, gelin bir uzlaşmaya varalım ve çocuklarımıza farklı motif ve renklere sahip bu yaratıcı ve ilginç dövme kollarını verelim. Çocuklar için çekici ve alışılmadık bir hediye fikri ; örneğin 13 yaşındaki bir erkek çocuğa hediye veya erkek çocuk için Noel hediyesi . Ve anneler, çocuklarının ellerinde sadece sahte dövme olduğu ve akşamları çıkarabilecekleri ve hatta yıkayabilecekleri konusunda sakin olacaklardır :)

#TOP 11 hediye Havaya uçan nesneler - çocuklar için şık, yüksek teknoloji ürünü bir hediye

mevcut çocuklara hediye önerileri
Havada uçan nesneler mutlak bir sıcak nokta ve üst düzey teknolojik aletlerin ucu haline geliyor. Bu sadece çocuklar için orijinal bir hediye değil, aynı zamanda şık ve zamansız. Çocuğunuza matın üzerinde yüzen bluetooth UFO hoparlörü gibi akıllıca bir şey verdiğinizde vereceği tepkiyi hayal edin! Veya fütüristik etkiyi mükemmelleştirmek için karanlıkta arkadan aydınlatmaya sahip olan anti-yerçekimi küresi veya ay . Bu arada, dünya birinci sınıf öğrencilerine hediye olarak uygundur, dünya haritasının tamamı olduğu için eğitici bir karaktere sahiptir. E-mağazamızda farklı renk ve şekillerde havaya uçan nesnelerin farklı tasarımlarını seçebilirsiniz.

#TOP 12 hediye Çocuk LCD çizim tahtası - çocuklar için akıllı hediye

çocuklara hediye almanın püf noktaları
Bilirsin… çizik kağıtlar, masa ve hatta duvarlar. Her çocuk, kız veya erkek çocuğun kendini gerçekleştirmeye ihtiyacı vardır ve bu nedenle karikatür yaratımlarını deneyeceği herhangi bir yüzey arar. Ancak sorun şu ki, örneğin masadan veya duvardan yıkanamıyor. Burada çocuklara verilecek hediyeler için akıllı bir ipucumuz var; bu LCD çizim tahtası , Noel'de çocuklar için veya doğum günlerinde çocuklara hediye olarak ideal bir hediyedir. Yenilikçi ultra hafif LCD panel, rahat yazı yazmak için bir kalem içerir ve tek tuşla binlerce görüntü yenilemesi sağlar. Çocuklar için olduğu kadar yetişkinler için de harika bir hediye olan bu hediye, gözlere ve doğaya karşı naziktir ve aynı zamanda bir defter, iletişim aracı veya hatırlatma olarak harika bir ofis yardımcısı olarak da kullanılabilir.

# Üç oyuncuya İLK 13 hediye Satranç - artık sadece iki oyuncuyla satranç oynamayacaksınız :)

çocuk hediyeleri - çocuklar için bir hediye
Çocuklara verilen bu hediye - üç oyunculu bir satranç tahtası , evde daha fazla kişinin olduğu ve sosyal bir oyun oynamak istediğiniz uzun kış akşamları için mükemmeldir. Çocuklar için olduğu kadar yetişkinler için de dostane toplantılar için ideal bir set . Normal bir satranç oyununun gerilimi daha da katlanacak. Bu 3 kişilik satranç, sıradan satrançtan sıkılan veya yeni şeyler denemekten hoşlanan tüm masa oyunu severler için idealdir. Siz de hediye olarak verebilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Hatta tüm yıl boyunca dışarıda, parkta veya kulübede veya evde satranç oynarken de kullanılabilir, kısacası pek çok olasılık var, sadece rakiplerinizi bulun ve satranç oyunu başlasın :) Yaratıcı, şık ve çocuklar için eğlenceli hediyeler, erkekler için hediyeler veya kızlar için hediyeler.

# Duvardaki TOP 14 hediye 3D harita - bir çocuğa (çocuklara) doğum günleri, isim günleri veya Noel hediyesi

doğum günü, isim günü veya Noel'de bir çocuğa (çocuklara) hediye
Ahşap bir dünya haritası bir kız veya erkek çocuk için orijinal bir hediyedir. Çocuklara tüm dünyanın ayaklarının altında olduğu hissini verin ve bu haritayı çocuk odasının duvarına asın. Lazerle oyulmuş kıtalara ve hassas işlemeye sahiptir . Her bir parça, her detayın gerçekten dikkate alındığı el işidir. Duvardaki seyahat haritasının tamamı, milimetrik olarak hassas bir şekilde bağlanabilen birkaç ahşap parçadan oluşuyor. Basit bir bulmaca gibi. Duvar haritaları her türlü iç mekana şık bir katkı sağlamanın yanı sıra kesinlikle eğitici bir etkiye de sahiptir, çünkü çocukların tüm dünya haritası her zaman gözlerinin önünde olacaktır. İster erkek çocuklara hediye, ister kızlara hediye, ister 10 yaşından büyük çocuklara hediye olsun, her çocuk için harika bir hediye olacağı garantidir. Çocuklar için harika bir hediye.

#TOP 15 hediye Newton sarkacı - Noel veya doğum günü için çocuklara (erkek, kız) hediyeler

Noel veya doğum günü için çocuklara (erkek, kız) hediyeler
Büyüleyici bir nesne - Newton'un sarkacı. Bu gelişmiş Newton salıncağı (beşik), Isaac Newton tarafından keşfedilen prensiple çalışan bir cihazdır. Momentum ve enerjiyi koruyan bir cihazdır . Sarkaç, çocuklara, erkek veya kız çocuklarına hediye olarak iyi bir fikirdir ve masanın üzerinde, kütüphanedeki bir rafta veya çocuk odasında harika görünecektir . Sarkaç hediye etmeye karar verirseniz, çocuklarınızı, ailenizi veya arkadaşlarınızı mutlaka memnun edeceksiniz. Newton'un metal çubuklu ve metal bilyeli sarkacı, yüksek kaliteli bir ahşap taban üzerine yerleştirilmiştir. Tüm topları çapraz yönde sallayın ve güzel bir gösteri ve harika bir dalga efekti yaratmalarını izleyin. Metal topların ritmik sesi sakinleştirici bir etkiye sahiptir ve stresi azaltır. İster Noel hediyesi, ister doğum günü hediyesi, ister başka bir tatil için olsun, tüm çocuklar için evrensel bir hediye .

#TOP 16 hediye Şeker makinesi - yalnızca Noel'de değil çocuklar için bir hediye için orijinal bir ipucu

Sadece Noel için değil, çocuklara hediye için orijinal bir ipucu
Bir şey için bir şey... Çocuğunuzun tatlılardan hoşlanan var mı? Peki tamam, ama ancak zaten düzgün bir şekilde yemek yemişlerse ve en önemlisi, şekeri veya tatlı ödülünü yakalamak zorundalar :) Şeker makinesi - tatlıları yakalamak için kullanılan makine hem gerçek hem de sahte parayla çalışacaktır. Makineyi şekerler, sakızlar veya küçük oyuncaklarla doldurmanız yeterli. Çocuklar şekerlerini veya diğer tatlılarını alabilmek için çok çalışmak zorundalar. Arkadaşlarınızdan veya ailenizden birkaç yapay veya gerçek para bağışlamasını isteyin ve onlar da biraz şeker kazanma şansına sahip olacaklar. Çocuklarınız ve tüm aileniz için eğlenceli. Çocuklara Noel için veya doğum günlerinde hediye olarak verilen bu tür hediyeler kesinlikle memnun edecektir.

#TOP 17 hediye yüz maskesi veya kostüm - özellikle bir erkek çocuk için ama aynı zamanda korkusuz bir kız için de korkutucu bir hediye :)

Çocuklar için korkutucu hediye, erkek ve kız çocukları için hediyeler maske kostümü
Cadılar Bayramı veya karnaval için çocuklar ve yetişkinler için yüz maskeleri ve kostümler. Her parti, kutlama ve diğer etkinlikler için çocuklar ve yetişkinler için korkunç karnaval kostümleri (maskeler). Bir genç için korkunç bir hediye , Cadılar Bayramı partisinde bir disko için, korkunç görünümüyle kesinlikle etraftaki herkesin dikkatini çekecek. Korkunç korku maskeleri her zaman İÇİNDE olacak, ne kadar korkutucu olursa o kadar iyi ve çocuklarınız, bir yetişkin olsanız bile, bir okul çocuğunu veya bir kız öğrenciyi ve ayrıca gençleri harika bir hediyeyle nasıl memnun edeceğinizi bildiğinizi kesinlikle takdir edeceklerdir. ebeveynler de harika :) Çocuk hediyeleri - çocuklar için orijinal hediye ipucu.

#TOP 18 hediye Ayın Yükselişi - tüm çocuklar ve gençler için orijinal bir hediye

tüm çocuklar ve gençler, erkekler, kızlar, çocuklar için orijinal hediye
Çocuğunuz bu orijinal hediyeyi çok sevecek. Ay şeklindeki büyüleyici gece lambası, manyetik ahşap bir taban üzerinde havada serbestçe yüzer ve 360° döner, bu sayede oldukça sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkiye sahiptir . Çocuk odasında bir kız veya erkek çocuğa, hatta bir gence hediye etmek iyi bir fikirdir . Bu, odaya girerken özgünlüğüyle herkesi büyüleyecek eşsiz bir lambadır. Beyaz veya sarı olmak üzere seçebileceğiniz iki renkli ışık tonu ve ihtiyaç halinde herhangi bir ışık yoğunluğunu ayarlama seçeneği vardır. Bu bir erkek çocuk için güzel bir hediye veya her yaştan bir kız çocuğu için bir hediyedir.

#TOP 19 hediye 3D metal bulmaca - çocuklar ve yetişkinler için bulmaca hediyesi

hem erkek hem de kız akrep için bulmaca hediyesi
Çocuklarınız için bulmaca olarak bir hediye. Herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duymayan çarpıcı üç boyutlu bir bulmacayı bir araya getirmelerine izin verin. Modelin sadece vidalar kullanılarak monte edilmesi gerekiyor . 3 boyutlu bulmacalar sabır ve becerikli eller gerektirir! Çocuğunuz akrebin tam bir kopyasını yapabilir mi? Emeklerin sonucunda hem çocuk odası hem de ev için özellikle etkileyici ve göz alıcı bir dekorasyon olan akrebin mükemmel bir kopyası ortaya çıkacak. 10 yaşından büyük çocuklar için hediyeler, ayrıca 8 yaşındaki bir erkek çocuk için bir hediye, birinci sınıf öğrencileri için bir hediye veya çocuklar için Noel hediyeleri hem kızlar hem de erkekler için evrenseldir.

#TOP 20 hediye Programlanabilir LED Tişört - Erkekler ve kızlar için parlak LED hediyeler

erkek ve kız çocukları için hediye hediye fikirleri oğlan kız

Bir erkek veya bir kız için hediye ipuçları? Bu LED hediyesini çocuklarınıza verin; herhangi bir disko veya partide ilgi odağı olacaklar. GLUWY Tişörtü cep telefonu (bluetooth) aracılığıyla programlanabilir - kendi animasyonları, resimleri veya metinleri . Ekran son derece parlak renkli LED'ler içerir; istediğiniz metni yazabilir, formatını ayarlayabilir ve hareketli bir metin olarak doğrudan tişörtün üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Tişörtün üzerinde çevredeki müziğe tepki verecek aktif bir müzik ekolayzeri görüntüleyin , böylece çocuklarınız bu müzik hediyesini kesinlikle beğenecektir. Sadece Noel ağacının altında değil, parlak bir LED hediyesi. Yaşına bakılmaksızın her kız, erkek çocuk için harika bir hediye fikri.

Tüm bunları ve çok daha fazlasını www.cool-mania.com.tr e-mağazasında bulabilirsiniz.