Dünyanın en iyi casus gizli kameraları: EN İYİ 15 ipucu

Dünyadaki gizli kayıt için en iyi casus gizli kameralar: Sizin için EN İYİ 15 ipucu. Size bir genel bakış sunuyoruz - şimdiye kadar yapılmış en kullanışlı gizli casus kamera. Aynı zamanda, size bir casus kamerayı nasıl ve nereye yerleştirmenin en iyi olduğu konusunda pratik ipuçları veya kullanımın yasallığı hakkında sorular da sunuyoruz.

Bir şeyi gizlice veya gizlice kaydetmek için gizli bir kameraya mı ihtiyacınız var? Korumak istediğiniz bir aileniz mi var yoksa malınızı mı korumanız gerekiyor? Gizli kameralara genellikle, kimsenin sizin onu izlediğinizi ve kaydettiğinizi bilmeden durumu izlemek için veya uzaktaki bir şeyi kaydetmeniz gerektiğinde , o anda o yerde olamayacağınız durumlarda ihtiyaç duyulur. Basit bir güvenlik kamera sisteminin gizlice kayıt yapamayacak kadar büyük ve görünür olduğu durumlarda, küçük veya gizli casus kameralar sizin için ideal çözüm olabilir.

Gizli kameraları veya casus kameraları kullanmanın birçok nedeni vardır. Casus kameralar sevdiklerinizi izleme ve koruma konusunda çok faydalıdır. Dolayısıyla, siz yanlarında olmadığınızda onların nasıl olduğunu ve onlara nasıl bakıldığını görmek için yaşlı ebeveynleriniz veya küçük bir çocuğunuz varsa, bir kamera ailenizin güvende olup olmadığını bilmek açısından kritik öneme sahip olabilir. Bazı anlaşmazlıklarla uğraşıyorsanız hataları önlemek için görüşmeleri, toplantıları veya tartışmaları kaydetmek yararlı olabilir. Ayrıca örneğin bu tür boşanmalar çok karmaşık olabilir ve hukuki koruma açısından olayların kaydının tutulması çok yararlı olabilir. Suçlama veya tutuklulukla ilgili sorunlarınız varsa, kayıt, mahkemeye olayları gerçekte olduğu gibi gösterecek veya kanıtlayacaktır ve bu, belirleyici bir faktör olabilir.

Bu nedenle gizli kayıt yaptırmanın işinize yarayacağını düşünüyorsanız gizli casus kameraları kullanmaktan çekinmeyin. Casus kameranın kullanımı kolay ve uygun fiyatlıdır . İyi bir kameraman olmak istiyorsanız, filmi çeken kişinin, kaydedildiğinin farkında olmaması gerekir. Bu nedenle, bir casus kameranın göze çarpmaması, arka planla uyumlu olması veya herhangi bir şekilde fark edilmeyecek şekilde kolayca bir şeyin içine gizlenebilmesi gerekir . Casusluk teknolojisi günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Her neyse, kolayca saklayabileceğiniz kameralardan sıradan şeylerin içine iyice gizlenmiş kameralara kadar en iyi 15 gizli kamera listesi için seçimlerimiz burada.

#15 SET Mini Wifi P2P iğne deliği Full HD kamera 8 mm metne odaklı + Casus ahize

yazılı sınav sınav testleri için iğne deliği kamerası

Öğrenci SETİ - Mini Wifi P2P iğne deliği Metin odaklı Full HD kamera + dahili 1500 mAh li-on pil + Casus kulaklık, görüntüleri gerçek zamanlı olarak izlemenize ve aynı zamanda diğer kişiden talimatlar almanıza olanak tanır. kulağınızdaki casus kulaklık tamamen fark edilmeden. Bu set, FULL HD iğne deliği kamera kullanarak çevredekilerin farkına varmadan çeşitli alanları veya nesneleri veya metinleri kağıt üzerine kaydetmek ve aynı zamanda bir Spy ahize aracılığıyla telefondaki bir kişiyle iletişim kurmak için eşsiz bir fırsat sunar. Tüm iletişim P2P İnternet üzerinden gerçekleşir, bu nedenle kamerayı izlemek ve cep telefonundaki bir uygulama (iOS/Android) aracılığıyla mesafe sınırlaması olmadan (tek koşul İnternet bağlantısıdır) bir casus telefon aracılığıyla iletişim kurmak mümkündür . Cihazda SIM karta gerek yoktur.

SET, yalnızca tek bir uygulamayla çalışan bir iğne deliği kamerası ve bir casus kulaklık içerir; bunu telefonunuzla wifi (bluetooth değil) aracılığıyla eşleştirirsiniz. Kamera, örneğin bir sınav sırasında kağıt üzerindeki metne odaklanmanız gerektiğinde mükemmel bir şekilde lensi odaklama özelliğine sahiptir . Mini merceği çevirerek kamerayı odaklarsınız. Bu kamera yazılı veya basılı metinleri kaydetmek için tasarlanmıştır.

#14 120° açılı Mini Wi-Fi hareket algılama kamerası + 10 metreye kadar ekstra güçlü IR LED + 360° tutucu

Hareket algılamalı mini kamera

120° açılı Mini Full HD Wi-Fi kamera + 10 metreye kadar ekstra güçlü IR LED + 360° tutucu + hareket algılama + 2600 mAh Li-ion pil + iki yönlü ses iletişimi. Yüksek kaliteli işleme özelliğine sahip minyatür bir kamera , sesli görüntülerin gözlemlenmeden kaydedilmesi için ideal bir çözümdür. Minimal boyutları sayesinde kamera oldukça pratiktir ve cebinize sığması kolaydır. Ürünle birlikte verilen 360° döndürülebilen tutucuyla kamerayı bir duvara, masaya vb. takabilirsiniz. Kamera , FULL HD kalitesinde ve 0,50 çözünürlükte yüksek kaliteli video çekimleri sağlayacak yüksek kaliteli optiklere sahiptir. 1920x1080 piksel, IR LED gece görüşü sayesinde zayıf aydınlatma koşullarında bile sesli.

#13 FULL HD kamera + Wi-Fi ve hareket algılama özellikli duvar saati

duvar saatindeki casus kamera

FULL HD kamera + Wi-Fi ve hareket algılama özelliğine sahip duvar saati - bu yüksek teknoloji ürünü parça, sizi duvar saatlerinin sıradan saatler olmak zorunda olmadığına ikna edecek. Casus duvar saatleri ilk bakışta tamamen normal görünüyor ancak yine de içlerinde gizli bir kamera var. Duvar saatlerinin modern tasarımı onları her eve, ofise veya bekleme odasına mükemmel bir katkı haline getirir izlenen alana göz kulak olmak için. Saatin içindeki kamera, sesli olarak Full HD 1920 x 1080 yüksek çözünürlükte görüntülerin kaydedilmesini sağladığı gibi, 4032 x 3024 çözünürlükte de fotoğraf oluşturulmasını sağlıyor.

Cep telefonunuzu kullanarak görüntüyü istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz . Yakalanan kayıtlar, dosya boyutunu küçültmek için her zaman H.264 sıkıştırmaya tabi tutulur ve ardından 128 GB'a kadar desteklenen bir mikro SD karta kaydedilir . Saatteki güvenlik IP kamerası esas olarak evi, apartmanı, çocukları, evcil hayvanları izlemek için ev için uygundur, ancak hareket sensörü sayesinde yokluğunuz sırasında gözetim altında olmak istediğiniz diğer kapalı alanlarda da kullanılabilir. beklenmedik bir ziyaret hakkında her zaman doğrudan cep telefonunuza bildirim şeklinde bilgilendirilirsiniz.

#12 WiFi P2P FULL HD casus kamera, cep telefonu şarj cihazı + hareket algılama için adaptöre gizlenmiş

şarj cihazındaki casus kamera USB casus kamera adaptörü

Cep telefonu şarj cihazı için bir adaptörde gizlenmiş WiFi P2P FULL HD casus kamera + hareket algılama + İnternet üzerinden kameranın Uygulama (Android/iOS) uzaktan izlenmesi. Bu USB adaptörü, cep telefonları veya tabletler için tam özellikli bir şarj cihazı görevi görür. Ancak buna ek olarak yüksek FULL HD 1080P çözünürlükte sesli video kaydeder. Adaptörü elektrik prizine taktığınızda gizli kayıt başlayabilir. Göze çarpmayan görünümü sayesinde kimse bunun gizli bir casus kamera olduğunu düşünmeyecek bile .

Doğrudan şebekeden güç alır, böylece kameranın pilinin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. WIFI kablosuz bağlantı sayesinde IP kamera ev yönlendiricisine bağlanır, böylece nerede olursanız olun kameradan canlı görüntüleri izleyebilirsiniz . Mobil uygulama sayesinde hareket algılandığında bildirimler doğrudan cep telefonunuza gelecektir . Kamerayı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Uygulama Android ve iOS işletim sistemleriyle çalışmaktadır. Kamera döngüsel video kaydı kaydeder. Kayıt, 128 GB'a kadar desteği olan bir mikro SD karta kaydedilir .

#11 FULL HD özellikli Wifi (P2P) özellikli casus kalem - Kalemde mini kamera + 128 GB'a kadar mikro SD desteği

Kalemdeki casus kamera - kameralı casus kameralar kalemi

Wifi (P2P) ve FULL HD özellikli casus kalem - Kalemdeki Spy Mini kamera + sesli gizli video kaydı için hareket algılamalı 128 GB'a kadar mikro SD desteği. Dikkatli bir şekilde video kaydetmek bir şeydir ve yüksek kaliteli kayıtlar veya resimler çekmek başka bir şeydir. Casus kalem her ikisinin mükemmel bir birleşimidir ve kullanımı gerçekten çok kolaydır. Casus kamera şık ve zarif bir kaleme benziyor , bu da hiç kimsenin bunun gizli bir kamera olabileceğini bile düşünmeyeceğini garanti ediyor.

Kalem, video çekimlerini Full HD 1080p çözünürlükte, saniyede 30 kare hızında AVI formatında kaydeder. Kalem ayrıca bir mikrofon, 200mAh kapasiteli ve 90 dakikaya kadar kayıt süresine sahip şarj edilebilir bir pil ve 128 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile donatılmıştır. Kalem iç veya dış mekanlarda kayıt yapmaya uygundur. Tek tuşla kalemi kontrol etmek çok basittir. Casus kalem ile gerçekçi bir şekilde yazı yazabilir ve içindeki kartuşları değiştirebilirsiniz .

#10 Full HD + IR LED + 32GB Bellek ile casus kameralı saat

kameralı casus izle - casus kameralı izle

Full HD + IR LED + 32GB Bellek ile casus kameralı saat. Önemli olan her şeyi istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kaydedebileceğiniz saatin içindeki gizli kamera. Bu casus saat, moda bir saat ile gizli bir casus kameranın yüksek teknolojili bir birleşimidir. Casus saatler yüksek kaliteli sağlam malzemelerden yapılmıştır, şık görünür ve herkese her duruma uygundur. 32 GB'a kadar dahili bellek size video, ses ve fotoğraflar için yeterli kapasiteyi garanti edecek ve bunun sizi herhangi bir şekilde sınırlayacağından endişelenmenize gerek kalmayacak.

Saatte , çoğunlukla düşük ışık koşullarında kullanabileceğiniz 4 adede kadar yüksek parlaklıkta IR LED bulunur . Bu yüksek teknolojili saatle, gezilerinizde fotoğraf ve video kaydedebilir, örneğin derslerden önemli bilgiler yakalayabilir veya istediğiniz zaman, istediğiniz yerde her türden fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Daha sonra , birlikte verilen USB kablosunu kullanarak kaydedilen materyali kolayca bir PC'ye aktarabilirsiniz.

Güç bankasındaki casus kamera - Güç bankası casus kameraları

Güç bankasında P2P + 10000 mAh pil, 4K video çözünürlüğü + 170° açı ve 8 metreye kadar IR LED ile gece görüşü + hareket algılama + 128 GB'a kadar mikro SD desteği bulunan WIFI kamera. Bu göze çarpmayan kamerayla, muhteşem 4K çözünürlükte sesli video çekimleri yapabilirsiniz. Gizli kamera klasik bir güç bankasına benziyor ve bu nedenle tamamen göze çarpmayan ve kompakt. Ayrıca 8 metreye kadar gece görüşü ve hareket algılama için 2 adet IR LED ışığı bulunmaktadır .

Kayıt , 128 GB'a kadar kapasiteyi destekleyen bir mikro SD karta kaydedilir. 10000 mAh kapasiteli dahili şarj edilebilir Li-ion pile sahiptir , bu da gerçekten uzun süreli video kaydı veya kameranın bekleme modunda tutulmasını garanti eder. Cihaz aynı zamanda mobil cihazları, kameraları vb. şarj etmek için bir güç bankası olarak da çalışır. Bu ürün en son teknolojiyle geliştirilmiştir ve P2P teknolojisini kullanır - kameradaki görüntüyü her zaman ve her yerde doğrudan cep telefonunuz aracılığıyla izleme desteği . Kullanımı kolay. IP ayarı yok, alan adı yok ve Upnp ayarı gerekli değil.

90° açılı + ses özellikli #8 FULL HD düğme kamera - Canlı izleme için Wifi DVR modülü

bir düğmedeki kamera internet üzerinden casusluk casusluk p2p izleme

90° açılı FULL HD düğme kamera + ses - Çeşitli iğne deliği kamera lenslerini bağlama (değiştirme) olanağı + dahili 1500mAh pil ile canlı izleme için Wifi DVR modülü. Küçük ve kompakt SET: antenli, dahili şarj edilebilir pilli ve 90° görüş açısına ve ses kaydına sahip siyah bir düğmenin içine gizlenmiş iğne deliği kameralı wifi kutusu. Mikro USB yuvası aracılığıyla, ihtiyacınız olana bağlı olarak (teklifimiz arasından seçim yapın) farklı kameraları modüle bağlayabilirsiniz - geniş açılı lens, gece görüşü, hareket algılama, bir düğmeye gizlenmiş kamera vb. ses kaydını destekler - mikrofonlu bir kamera aynı zamanda ses kaydeder. Wifi kablosuz casus modülü İnternet üzerinden P2P Canlı izleme ve çeşitli kameraların bağlantısı.

Kameradan alınan görüntü cep telefonundan CANLI yayında izlenebilecek. Kamera , 1920x1080 piksellik yüksek FULL HD çözünürlükte görüntüler çeker. Çekilen görüntüler , boyutu 128 GB'a kadar desteklenen bir mikro SD karta kaydedilir, kamera , 2 ila 3 saate kadar kayıt süresine sahip, 1500 mAh kapasiteli, şarj edilebilir bir pil ile çalışır. Düğme kamera, FUUL HD çözünürlük, dahili mikrofon, 90° görüş açısı.

#7 128 GB'a kadar mikro SD desteğiyle arabanın anahtarına gizlenmiş 4K Wifi lüks kamera

araba anahtarındaki veya araba anahtarlığındaki casus kamera anahtarlık
128 GB'a kadar mikro SD desteğiyle arabanın anahtarına gizlenmiş 4K Wifi lüks kamera - kesinlikle en iyi casus aygıtlar ailesine aittir. En büyük avantajı 4K ve 25 fps hızında video kaydetmesidir . Hem araba anahtarının hem de anahtarlığın detaylı ve kaliteli işçiliğe sahip olması güvenilirliğini artırıyor. Tuşla kayıt yapmanın yanı sıra fotoğraf çekmek de mümkün. Kamera dayanıklı bir kasaya yerleştirilmiştir ve Wi-Fi bağlantısı olanağı sunar; bu, internete erişiminiz olan her yerden kaydı uzaktan izleyebileceğiniz anlamına gelir.
Veriler maksimuma kadar bir mikro SD/TF kartında saklanır . 128 GB kapasite. Kamera, mikro USB üzerinden şarj edilen dahili 900 mAh lityum pil ile çalışır. Tek şarjla 1,5 saate kadar pil ömrü . Ancak kamera bir ağ USB adaptörüne takılabilir ve bu sayede sürekli kayıt yapabilir. Gizli kamera anahtarı , USB yoluyla bir PC'ye bağlandığında taşınabilir bir USB flash sürücü gibi davranır. Hassas işleme özelliği sayesinde çevrenizdeki herhangi birinin, video kaydedebilen veya fotoğraf çekebilen bir cihaz taşıdığınızı fark etmesi pek olası değildir. Paket içerisinde birçok aksesuar bulacaksınız.

#6 WiFi kameralı gözlük + FULL HD + dokunmatik kontrol + canlı video aktarımı (Android/iOS) - mükemmel kamera kamuflajı

kameralı gözlük - wifi özellikli gözlüklü casus kamera
Wifi kameralı gözlükler + FULL HD + dokunmatik kontrol + canlı video aktarımı (Android / iOS) - mükemmel kamera kamuflajı. Şık ve aynı zamanda gözetleme camları, çevrenin fark edilmeden kaydedilmesi ve yalnızca 40gr'lık ultra hafif yapısıyla pratik bir kullanıma sahiptir. Günlük kullanım için rahattırlar. Aynı zamanda herhangi bir tuşa basmanıza da gerek kalmıyor çünkü tuşlar yalnızca dokunmaya tepki veriyor. Bu casuslarla gözlüklerle tam olarak gördüklerinizi kaydedersiniz ve aynı zamanda elleriniz serbesttir, böylece şüphe duymazsınız.
Diğer bir avantaj ise Android ve iOS için ücretsiz olarak sunulan " GPS CAM " uygulaması aracılığıyla Wi-Fi bağlantısı üzerinden doğrudan cep telefonunuza canlı aktarım yapılmasıdır . Uygulama aracılığıyla yalnızca çekilen görüntüleri izlemekle kalmaz, aynı zamanda önceden kaydedilmiş videoları da oynatabilirsiniz. Gözlükler, 30 m'ye kadar menzil ile kendi Wi-Fi ağınızı oluşturmanızı destekleyerek yakınınızdaki arkadaşlarınız için canlı bir kayıt izlemenize olanak tanır.
SIM kart için 4g 3g casus kamera iğne deliği casusluğu

4G SIM desteğine sahip FULL HD iğne deliği kamera + P2P ile Wifi + IR LED 5 m + 145° geniş açılı balıkgözü lens - hareket algılama, alarm ve 128 GB'a kadar mikro SD kart desteğiyle canlı video akışı. Kameradan alınan görüntü cep telefonu üzerinden canlı olarak izlenebiliyor . Kamera , 5 metreye kadar mesafede gece görüşü sayesinde gece ve gündüz 25 fps hızında 1080P yüksek çözünürlükte görüntüler yakalar ve 145° çekim açısı sayesinde yakalanan alan hakkında yeterli bir genel bakışa sahip olursunuz. Çekilen görüntüler 128 GB'a kadar desteklenen mikro SD karta kaydediliyor, kamera 1500 mAh kapasiteli şarj edilebilir bir pil ile çalışıyor .

Bu iğne deliği kameranın ayrıca ayrı bir harici mikrofonu vardır (daha da iyi ses kaydı için). İğne deliği mikro kamera , kişilerin gerçek davranışlarını, kayıtlarından şüphe duymadan kaydetmeniz gerektiğinde, casusluk dünyasında kullanışlı bir araçtır . SIM kart takma olanağı (ön ödemeli internet verileriyle) sayesinde bu modüler kamera 4G ağına ve aynı zamanda Wi-Fi ağına da bağlanabilir , böylece dünyanın her yerinden sesli video izleyebilirsiniz ( İnternet bağlantısının mevcut olduğu yerde).

hoparlördeki casus kamera
FULL HD WIFI kamera ve 330° dönebilen lense sahip Stereo Bluetooth hoparlör, dahili gizli kameraya sahip tam teşekküllü bir bluetooth hoparlördür . Stereo hoparlörü klasik olarak müzik dinlemek için kullanabileceğiniz gibi, dairenizi, evinizi veya iş yerinizi izlemek için kamera olarak da mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz. Kameralı hoparlör 330° dönebilen başlığa, gece görüşüne ve hareket algılama özelliğine sahiptir. Bir rafa, masaya yerleştirebilir ve ardından Konuşmacının bulunduğu odada neler olup bittiğini gerçek zamanlı olarak gözlemleyin.  
Güvenlik kamerası, görüntüyü izlemenize olanak tanıyan WIFI veya P2P aracılığıyla ev yönlendiricisine bağlanabilir Cep telefonunuzu kullanarak her zaman ve her yerde . Yakalanan görüntüler, dosya boyutunu küçültmek için H.264 sıkıştırmaya tabi tutulacak ve ardından 128 GB'a kadar desteklenen bir mikro SD karta kaydedilecektir . Optikler yüksek Full HD 1920 x 1080 çözünürlük sağlar , böylece çekilen görüntülerdeki hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız. Spy hoparlörün 5000 mAh bataryası var.

#3 Wifi FULL HD kamera ve 330° dönebilen lensli LED Masa lambası

lambadaki wifi kamera
Wifi FULL HD kameralı ve 330° dönebilen lensli LED Masa lambası, hareket algılama ve gece görüşüyle ​​birlikte bu lambayı iç mekan kullanımı için harika, gözlemlenemeyen bir koruyucu haline getiriyor. Lambanın içindeki dahili kamera, görüntüleri yüksek çözünürlüklü Full HD 1920 x 1080 olarak kaydeder ve çekim açısını ayarlamanıza olanak tanıyan dönen bir mercek (uzaktan kontrol edebileceğiniz) üzerinde bulunur. Lambanın işlevleri, hoş bir ortam aydınlatması için lambanın herhangi bir rengini seçebileceğiniz , ayrıca parmağınızı akıllı telefon üzerinde hareket ettirerek çekim açısını değiştirebileceğiniz veya görüntüyü yakınlaştırabileceğiniz veya uzaktan konuşabileceğiniz, ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulama aracılığıyla kontrol edilir. iki yönlü iletişim sayesinde.
Güvenlik kamerası, cep telefonunuzu kullanarak görüntüyü istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde izlemenize olanak tanıyan WIFI veya P2P aracılığıyla ev yönlendiricisine bağlanabilir . Yakalanan kayıtlar, dosya boyutunu küçültmek için her zaman H.264 sıkıştırmaya tabi tutulur ve ardından 128 GB'a kadar desteklenen bir mikro SD karta kaydedilir . İstenmeyen bir hareket tespit edildiğinde kamera, uygulamadaki bir bildirim aracılığıyla sizi otomatik olarak bilgilendirecektir .

#2 Wifi + IR LED + Hareket algılama + AC/DC güç kaynağına sahip Mini Çalar Saatli HD kamera

kameralı mini çalar saat

IR LED + WiFi + P2P özellikli FULL HD kameraya sahip alarm saati, odadaki havanın sıcaklığını ve nemini tespit etmek için hareket izleme ve sensörlerle desteklenir. Parlak siyah zarif tasarımıyla, gizli kamera cihazı olduğu şüphesi olmadan her türlü iç mekana uyum sağlar. Çalar saatin yüksek kaliteli ekranı, sağlanan verilerin yoğun gün ışığında bile sorunsuz okunabilmesini sağlar . Dahili gizli kamera Full HD çözünürlükte 1920 x 1080 çözünürlükte sesli video kaydı yapar ve 6 metreye kadar IR LED gece görüşü sayesinde gece bile yüksek kalitede görüntüye sahip olursunuz. Gizli kameranın tüm işlevlerini, görüntüleri gerçek zamanlı olarak izleyebileceğiniz ve kamera ayarlarını değiştirebileceğiniz, akıllı telefonlar (iOS, Android) için ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulama aracılığıyla uzaktan kontrol edebilirsiniz.
Dijital çalar saat ayrıca odada hareket algılandığında kaydı başlatmak için kullanılan bir hareket algılama işlevine de sahiptir. Bu harika bir özellik, sayesinde hiçbir önemli çekimi kaçırmayacaksınız çünkü yalnızca etkinlik sırasındaki çekimler kaydedilecek. Yakalanan kayıtlar, dosya boyutunu küçültmek için H.264 sıkıştırmaya tabi tutulacak ve ardından 128 GB'a kadar desteklenen bir mikro SD karta kaydedilecek . Cihaz, tam olarak şarj edildiğinde yaklaşık 2 saate kadar sürekli kayıt sağlayan dahili 300 mAh pil ile donatılmıştır. Cihaz aynı zamanda standart bir elektrik şebekesine de bağlanabiliyor ve bu sayede gizli kameralı alarm saati sürekli olarak çalışabiliyor.

Pil ve hareket algılama + WiFi + mikro SD 128 GB desteğine sahip 1 numaralı mini iğne deliği Full HD kamera

iğne deliği kamera casusu

Pil ve hareket algılama + WiFi + mikro SD 128 GB desteğine sahip mini iğne deliği Full HD kamera - casus kamera terimi altında tam olarak hayal ettiğiniz şeydir. Kompakt tasarımı ve mini lensi (yalnızca 10x10mm) sayesinde hemen hemen her yere (hatta bir nesnenin içine gizlenmiş) fark edilmeyecek şekilde yerleştirilebilir . Mini kamera ile kaydedilen görüntüler Full HD 1920 x 1080 çözünürlükte, fotoğraflar ise 4032 x 3024 çözünürlüktedir , dolayısıyla ayrıntılı kayıtlar için son derece yeterlidir.

Cihaz bir WiFi bağlantısını destekler ve kablosuzdur , bu da duvara veya tavana kolay kurulum sağlar ve ardından video çözünürlüğünü, uzunluğunu değiştirebileceğiniz akıllı telefonlar (iOS, Android) için ücretsiz olarak kullanılabilen bir uygulama aracılığıyla tüm kamera işlevlerini kontrol edebilirsiniz. bireysel videoların kayıt yöntemi - hareket algılama veya sürekli kayıt. Güvenlik kamerası , cep telefonunuzu kullanarak görüntüyü istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde izlemenize olanak tanıyan WIFI veya P2P aracılığıyla ev yönlendiricisine bağlanabilir. Casus casus kamera, 128 GB'a kadar mikro SD hafıza kartlarını destekler. Kamera 1200 mAh pil ile çalışır , ancak bir güç kablosu yardımıyla onu kalıcı bir güç kaynağına, örneğin bir ağ AC/DC adaptörü kullanan bir prize de bağlayabilirsiniz.

Gizli SPY kamerayı gizlemek ve kullanmak için ipuçları

1. Herhangi bir yasayı ihlal etmediğinizden emin olun.

Genel olarak casus kameraların yanı sıra casus teknolojisinin kullanımının da oldukça tartışmalı olduğu söylenebilir. Yasalarımız, yatak odası veya banyo, tuvalet gibi mahremiyetin korunmasının gerekli olduğu bariz olan yerlerde kameraların kullanımını açıkça yasaklamaktadır. Banyonuza bir casus kamera kuracaksanız, bunu yasal olarak yaptığınızdan emin olmanız gerekir, aksi takdirde kolayca suçlamalarla, yasal ücretlerle ve hatta hapis cezası tehdidiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca, röportajların ses kayıtlarını düzenleyen ve video kayıtlarından farklı olabilecek özel yasalar da bulunmaktadır. Dolayısıyla, gizli kamera kullanmaya karar verirseniz, beladan uzak durduğunuzdan emin olmak için ülkenizdeki yasaları kontrol edin.

Dadılar, hemşireler, temizlikçiler veya diğer çalışanları çalıştırıyorsanız, gizli kamera kaydına izin vermeleri konusunda onlarla yazılı bir anlaşma yaptığınızdan emin olun. Ve bu sözleşmede, işlerini yaparken istediğiniz zaman izleyebileceğiniz veya kaydedebileceğiniz konusunda mutabakata varılan şartları belirtebilirsiniz. Açık bir rızaya sahip olmak, davranışlarını veya eylemlerini kanıtlamanız gerekebileceği durumlarda, onların izlemeden haberdar olduklarına dair size bir miktar koruma sağlayacaktır.

2. Gizli kameranın tam olarak ihtiyacınız olduğu gibi çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Bir casus kamerayı en iyi şekilde saklamanın ve kullanmanın en iyi yolu, kayıt yapmak ve pratik yapmaktır. Kullanmak istediğiniz bir casus kamera bulduğunuzda, onu tam olarak kayıt alıştırması yapmak istediğiniz koşullar altında denediğinizden emin olmanız gerekir. Dolayısıyla, geceleyin bir odaya giren birinin videosunu çekecekseniz kameranızın tam olarak bu koşullar altında çalışacağından emin olun. Hiçbir şey kaydetmek istediğiniz şeyin videosunu almaktan daha trajik olamaz ve son olarak ne istediğinizi anlayamamak, kaydın iyi bir açıdan olmaması veya kameranın gece görüşü olmaması vs. Kayıttan ne beklediğinizi ve casus kameranızın uygun ve düzgün şekilde kurulup kurulmadığını bir kez daha kontrol edin. Test edin, test edin ve tekrar test edin.

3. Gizli kamerayı saklamak için iyi yerler

Kamerayı nereye koyacağınızı bulmak için odanın etrafına bakın ve küçük kameranın kolayca nereye gizlenebileceğini görün.

Sarkıt ışıklar ve avizeler - tavandaki ışıklar gizli kamera için harika bir yerdir. Sadece birkaç kişi oraya bir casus kamera yerleştirilebileceğini düşünüyor.

Masa, komodin ve şifonyer gibi mobilyalar - odaların çoğunda mobilya bulunur; burası, saat veya radyo gibi bazı genel nesnelerin arkasına gizlenmiş gizli bir kamera için iyi bir yer olabilir. Elbette saatin içine gizli bir kamera alıp doğrudan komodinin üzerine de yerleştirebilirsiniz.

Perde veya saçak - Kamerayı saklamak için başka bir harika yer, perdenin arkasında veya saçakta olabilir. Küçük bir casus kamera istiyorsanız bunu bir perdenin üst kısmına veya doğrudan perdenin üzerine bağlayabilirsiniz.

TV Seti - TV'nin yakınına veya üstüne küçük bir kamera yerleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Bunu yaparsanız, kimsenin kamerayı kolayca fark etmemesi için doğrudan görüş hattının biraz dışında olduğundan emin olun.

Dizüstü bilgisayar veya bilgisayar : Masanızda bir bilgisayar ve başka bilgisayar ekipmanı varsa, kamerayı saklamanın bir yolunu bulmak çok zor olmasa gerek.

Kitaplık : Kitaplığa gizli kamera yerleştirmek iyi bir fikir olabilir. Özellikle gizli kamera kitap şeklinde olduğunda veya kamerayı kitapların arasında gizlice tutacak şekilde kitapları ayarlayabilirsiniz.

Dekoratif nesne : Kamerayı kapatabilecek veya gizleyebilecek herhangi bir vazo, resim çerçevesi veya oyuncaklar da dahil olmak üzere diğer dekoratif nesneler, yerleştirme için iyi bir fikir olacaktır.

Aynalar - çift taraflı bir ayna satın alabilir ve oraya bir casus kamera yerleştirebilirsiniz. Veya tam tersi durumda, dahili gizli kameraya sahip bir aynayı doğrudan satın almak mümkündür.

Lambalar - bir ampul veya lamba çıkarılabilir ve lambanın içine gizlenmiş bir casus kamera yerleştirilebilir.

Çiçekler ve bitkiler - küçük bir kamerayı bir çiçeğin içine veya bir saksıya yerleştirebilir ve örneğin bir pencere pervazına koyabilirsiniz. Parlak renkli bitkilerde saklanmak özellikle işe yarayacaktır.

Gizli ve casus kameralara ilişkin bu ipuçlarının ve önerilerin, güvenli ve etkili bir şekilde izlemenize ve kaydetmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Daha geniş bir casus kamera yelpazesini doğrudan www.cool-mania.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz.