Erkekler için hediyeler - onun için hediye fikirleri (ipuçları): TOP #20 ipucu

Erkekler için hediyeler - onun için hediye fikirleri (ipuçları): EN İYİ 20 ipucu. Doğum günü, yılbaşı için hiçbir fikrin yok mu? Babanız, erkek arkadaşınız, arkadaşınız, kocanız için en iyi hediyeler - sizin için orijinal hediye ilhamı.

Erkeklere genellikle ebedi çocuklar gibi oldukları söylenir. Kocası, erkek arkadaşı, erkek kardeşi, arkadaşı, babası veya büyükbabası olması önemli değil. Her birinin kendi "erkek zamanına" ihtiyacı var, bu olmadan hayatlarını hayal etmek çok zor olurdu. Bazıları sözde araba tutkunu, bazıları ise müzisyen veya tutkulu gezginler. Bu nedenle bir erkeğe doğru hediyeyi seçerken alıcınızı mümkün olduğunca iyi tanımanız önemlidir. Ne yaptığını biliyor musun? Hobileri nelerdir ve genellikle yüzüne gülümseme getiren şey nedir? O halde erkeğe en ideal hediyeyi, babaya hediyeyi, arkadaşa hediyeyi, erkek arkadaşa hediyeyi ya da kocaya hediyeyi seçmek sizin için çok kolay olacaktır.

Ancak hediye seçmek sizin için stresli bir konuysa, aralarından seçim yapacağınızın garanti edildiği EN İYİ 20 hediye ipucumuzun listesi karar vermenize kesinlikle yardımcı olacaktır. Bir arkadaşa hediye , arabaya binen erkeklere hediye , erkeklere çeşitli komik hediyeler ve ayrıca erkeklere Noel hediyesi konusunda harika ipuçlarımız var. Bir erkeğin arabalardan, müzikten, spordan, elektronikten, eğlenceden veya seyahatten hoşlanmama ihtimali çok azdır. Böyle birini tanıyor musun?

erkekler için hediyeler

Cool-mania.eu e-mağazamızda, evinizin rahatlığında doğrudan bir erkeğe, kocaya, babaya, erkek kardeşe, amcaya veya arkadaşa orijinal bir hediye düzenleyebilirsiniz. Dolayısıyla, bir erkeğe doğum günü hediyesi, isim günü, bir erkeğe Sevgililer Günü hediyesi, 50. yaş günü için bir erkeğe hediye, bir erkeğe Noel hediyesi veya başka herhangi bir hediye için zaten uygun bir fikir arıyorsanız Bu durumda tek yapmanız gereken rahatça oturmak, dizüstü bilgisayarınızı, tabletinizi veya cep telefonunuzu almak ve kendinizi EN İYİ seçilmiş ürünlerimizin zengin teklifine kaptırmaktır.

Hazır?

#TOP 1 Hediye Duvardaki 3D ahşap haritalar - erkekler için orijinal hediye

Bir erkeğe hediye, erkekler için orijinal hediyeler

İster bir erkeğe, ister bir maceracıya , ister yüksek kaliteli iç tasarım zevkine sahip birine hediye veriyor olun, 3D haritanın 1 numaralı tercih olacağı garantidir. Seyahat hayalini görselleştirmesine izin verin. 3 boyutlu harita sayesinde her geçen gün ona biraz daha yaklaşacak. Bir yatak odasında, bir ev çalışma odasında, bir şirketteki bir ofiste, bir işyerinde ve aynı zamanda küçük bir okul çocuğunun çocuk odasında çok güzel bir şekilde göze çarpıyor. Harita, her biri el yapımı olan birkaç ahşap parçadan oluşuyor. Çeşitli ahşap renklerinden ve farklı boyutlardan (100 cm x 60 cm'den 300 cm x 175 cm'ye kadar) seçim yapabileceğiniz, dürüstçe yapılmış, lüks bir iç aksesuardan bahsediyoruz. Yaşam tarzına uyan bir adam için harika bir kişisel hediye . Tek yapmanız gereken ilgili bağlantıya tıklamak, rengi ve bedeni seçmek ve birkaç gün içinde alıcınız güzel ve özel bir orijinal hediyenin keyfini çıkarabilir.

#TOP 2 Deri ofis hediye seti - erkekler için lüks hediyeler - patron, baba, meslektaş için hediye

erkekler için hediyeler, bir erkek için lüks bir hediye

Bu kategorideki erkeklere yönelik tüm lüks hediyeler, yüksek kaliteli ahşap ve birinci sınıf %100 sentetik deriden yapılmış olup, tamamı el yapımı ve dürüstçe EL YAPIMI üretimle dikilip işlenmektedir . Deri ve ahşaptan oluşan benzersiz tasarım son derece şık görünüyor; bir erkeğe verilecek lüks bir hediye için bir ipucu , ofise veya çalışma odasına bir katkı. Bu setler ve aksesuarlar, üretimde birinci sınıf malzeme kullanılması sayesinde lüks ve zevkli görünmektedir ve bu nedenle patrona, babaya, meslektaşına veya büyükbabaya hediye olarak uygundur. Düzeni ve görünüşünün doğru ayrıntılarını seven her erkeğe yöneliktir! Ofis için bir ofis seti veya aksesuarları kesinlikle masanın düzenli kalmasına ve aynı zamanda etkili ve şık görünmesine yardımcı olacaktır!

#TOP 3 Lüks viski hediye SETİ30., 40., 50. veya 60. doğum gününde bir adama özel bir hediye

erkeğe hediye, erkeğe hediye önerileri,

Cam viski setleri veya bardaklar gibi lüks hediyeler - 30., 40., 50. veya 60. yaş gününde bir adam için hediye ipucu. Viski veya burbon servisini bir deneyim haline getiren aksesuarlar! Güzel bir tasarımda şık ve zarif setler ve şarap veya viski unsurları - Zorlu erkekler için şık ve özel bir Noel hediyesi olarak her eve, ofise, ev barına veya kır evine benzersiz bir katkı. Bir arkadaşınıza, babanıza veya oğlunuza hediye olarak ya da patronunuza, meslektaşınıza veya arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak güzel bir içecek seti veya alkol veya şarap servisi için bardak veya aksesuar şeklinde bir hediye verin. Kesinlikle her işyerinde, ofiste ya da evde alkol rafında yerini alacak bir hediye.

#TOP 4 Hediye mini buzdolabı TIN - bir erkek, koca, partner için harika bir hediye fikri

kocaya hediye - erkeğin hediyeleri

Kutu şeklindeki içecekler, teneke kutular veya bir şişe alkol için yaratıcı ve eğlenceli mini buzdolabı , havalı bir adam için doğum günü hediyesi olarak tasarlandı ve bu mini barla arkadaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ve hatta ailenizi memnun edecek. Teneke şeklindeki bir buzdolabı , örneğin bir barda, bir restoranda güzel görünecektir veya portatif olması nedeniyle bir karavan veya araba için de uygundur. Erkeklerin bir erkek arabasına binmesinden veya bir kulübeye gitmesinden ve dışarısı sıcak olduğundan ve kulübeye vardıklarında, bu buzdolabından ilahi olarak soğutulmuş biralar veya bir şişe viski veya soğutulmuş bir meşrubat çıkarmanızdan daha iyi ne olabilir? içki :) Bu kesinlikle bir erkek kardeşe, bir erkeğe, bir arkadaşa veya bir arkadaş grubuna hediye olarak harika bir fikir.

#TOP 5 Borat Mayo Hediyesi – bir erkek, erkek arkadaş, arkadaş için seksi ve komik bir hediye

erkek arkadaş, erkek, meslektaş, arkadaş için komik bir hediye

Bir erkeğe, bir erkek arkadaşa, bir arkadaşa seksi ve komik bir hediye, aynı zamanda bekarlığa veda partisinde eğlenmek için şaka hediyesi veya bir arkadaş için doğum günü hediyesi olarak Borat Mankini Mayo. Hiç kimse bu eşsiz Borat mayolarını gözden kaçıramayacak. Partneriniz, kardeşiniz veya meslektaşınız her zaman ilgi odağı olacak,   herkes   Havuzda ya da deniz kenarında fark edeceksiniz :) Bir doz cesareti olan tüm deliler için harika bir fikir bunları giymeye :)

#TOP 6 Hediye Dövme kollu - bir erkeğe Noel hediyesi, bir arkadaşa hediye

Bir erkeğe yılbaşı hediyesi

Bir erkeğe hediye olarak başka bir harika fikir , kol dövmesi şeklindeki "numaramız" olabilir. İnsan derisinin rengini taklit eden ve kadın çoraplarına benzeyen yüksek teknoloji ürünü naylon ve spandeks l'den yapılmıştır. Dövmenin kişinin cildine mükemmel şekilde yapışmasını ve gerçek görünmesini sağlayan şey budur. Avantajı, dövme desenlerinin değişmesidir, bu sayede dövme asla solmaz. Bu , 50. yaş günündeki bir adam için ideal bir hediye olmayabilir, ancak bir erkek için - bir genç için olduğu kadar, kollarında dövme yaptırmanın nasıl bir his olduğunu denemek isteyenler için de uygundur. eğer sahte ise.

#TOP 7 Hediye LANGIE - sesli tercüman - baba, adam için hediye ipucu, erkekler için Noel hediyeleri

babaya, erkeğe, erkek kardeşe hediye

Dil engeli? Sorun değil. Her şey, alıcınız için dünyaya tamamen yeni bir kapı açacak olan LANGIE dijital tercümanı tarafından halledilecektir. Yalnızca 53 dile çeviri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda artık tam özellikli bir turist rehberi . Langie bir gezgin olan bir erkek için ideal bir hediyedir, aynı zamanda yurt dışına çalışmak için giden herkes için de idealdir (babaya hediye). Yabancı bir ortakla çevrimiçi bir görüşme ayarlamanız gerekiyorsa da yararlı olur. WiFi ağına ek olarak, cool-mania.eu e-mağazamızdan da satın alabileceğiniz Langie SIM kartlarının yardımıyla mobil 3G/4G ağıyla işbirliği yapar . Bir arkadaşa hediye , bir erkeğe Noel hediyesi ve aynı zamanda yeni bir dil öğrenmenin özellikle zor olabileceği bir babaya hediye olarak da uygundur. Langie tercümanının birçok işlevi vardır.

#TOP 8 Hediye Sahte buz küpleri 100 adet - erkek bira üreticileri, şarap imalatçıları vb. için bir hediye.

erkekler için hediye ipucu erkeğe hediyeler

Ve erkek şarap üreticileri, bira üreticileri vb. için bu orijinal hediyeyi unutamayız. - Gerçeklerinden ayırt edilemeyen 100 adet özel, zarif, yapay buz küpleri . Bir arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, babanıza alacağınız bu hediyeyle hedefi vuracaksınız! İçecekler için veya kaselerin (kapların) şampanya ile süslenmesi için yapay akrilik buz küpleri, gerçek buzun yeri olmayan farklı içecek sunumları yaratan herkes için ideal bir çözümü temsil eder. Eğer bir içeceği şık ya da ilginç bir görünümle düzenlemeniz gerekiyorsa Yapay buz küpleri tam size göre.   Sahte buz küpleri herhangi bir parti için bir dekorasyon veya aksesuar olarak büyüleyici görünür. Seçiminizi kesinlikle takdir edecek ve bu harika ve özellikle pratik hediyeyi kesinlikle hemen deneyecek bir adam için orijinal ve şık bir hediye .

#TOP 9 Whiskey Smoker seti hediyesi – modern insan için özel bir hediye

erkekler için kişisel hediye, erkekler için lüks hediyeler, erkek

Bu hediye, kaliteli viskiyi seven her insanın sahip olması gereken bir hediye olmalıdır . Kocanız, babanız, büyükbabanız veya patronunuz için, sadece her erkek için güzel ve şık bir hediye . Her bardağı benzersiz ve sofistike hale getirmenin basit bir yolu. Modern ve dayanıklı tasarımı sayesinde kullanımı kolaydır ve onunla herkes birinci sınıf bir ev barmeni olabilir. Dört farklı ağaç yongası derinlik ve lezzet katarak her içeceğinizde doğal ahşap dumanını deneyimleyebilirsiniz. Tütsüleme odası ayrıca kokteylleriniz, şaraplarınız veya mutfak sanatınız için de uygundur. Kapağı bir viski aşığına hediye edebilirsiniz, kesinlikle mükemmel bir arkadaş olacaktır. O halde daha fazla düşünmeyin ve sevdiğinize bu lüks ve hakiki erkek hediyesini hediye edin.

#TOP 10 Hediye Evrensel USB akıllı pompa - babaya, kocaya hediye, arabadaki erkeklere hediye

kocaya hediye

Gerçek bir erkek işleri kontrol altında tutmaktan hoşlanır ve bir arıza durumunda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmeye hazırdır. Bu nedenle her erkeğin zorunlu ekipmanı arasında yüksek kaliteli bir pompa bulunmalıdır. Ancak şişirme sırasında kaslarının büyümesini sağlayacak bir pompadan bahsetmiyoruz. Bizimki akıllı bir çözümle birlikte gelir, tamamen elektriklidir, havayla çalışır, LED ekranla kontrol edilir ve boyutları sayesinde tamamen taşınabilir , yoldaki her yere taşınabilir. Diğer özelliklerinin yanı sıra, birlikte verilen harici şarj cihazıyla veya USB veya DC ateşleme yoluyla doğrudan araçta şarj edilmesi kolaydır. Bir erkeğe verilecek hediyenin bu ucu bir araba, motosiklet, bisiklet için ekipman olarak uygundur, aynı zamanda şişirilebilir bir oyuncak için de uygundur. Babaya hediye, arkadaşa hediye veya kocaya hediye olarak idealdir. Zamanının çoğunu yollarda geçiren her erkeği memnun edecektir.

#TOP 11 Hediye EMS kas stimülatörü - Erkekler için Noel hediyeleri, erkekler için doğum günü hediyeleri

erkek arkadaşa hediye

Güzel ve gelişmiş bir vücuda sahip olmak için çalışan bir erkeğe hediye verecekseniz , şu anda onun için ideal hediyeyi bulmuşsunuz demektir. Belki çok az zamanı vardır, hareketsiz bir işi vardır ya da spor salonunda çalışmaktan hoşlanmamaktadır. Her iki durumda da EMS kas stimülatörümüz antrenman yapmasına yardımcı olacaktır. Erkek arkadaşa verilen bu orijinal hediye , fitness seviyesi ne olursa olsun tüm erkekler tarafından takdir edilecektir. İster bira göbeği olan bir babaya , ister antrenmanlarını yoğunlaştıracak aktif bir sporcu eşine , ister vücudunu minimum çabayla şekillendirmek isteyen bir arkadaşınıza hediye arıyor olun, doğru adrestesiniz. Uyarıcıyı gizlice kıyafetlerinin altına saklıyor , basarak etkinleştiriyor ve araba kullanırken, okurken veya TV izlerken çalışmasını sağlıyor. Ayrıca forma girmekte daha zorlanan ve spor salonunda düzenli egzersiz sırasında genellikle kas yaralanmalarına daha yatkın olan yaşlı erkekler tarafından da takdir edilecektir. Bu nedenle EMS stimülatörü, bir erkeğe 40. yaş günü için harika bir hediye , bir erkeğe 50. yaş günü için bir hediye veya bir erkeğe 60. yaş günü için bir hediye olabilir.

#TOP 12 Hediye Yüz ve baş için eşarplar - erkekler için komik hediyeler, bir arkadaş için hediye

bir arkadaşa hediye

Yüz koruması bir tür yeni standart haline geldi, ancak koruyucu işlevin yanı sıra erkeklerin ve kadınların neye dikkat ettiği imajını da unutmamak gerekiyor. Eğer film ya da hayvan tutkunu bir erkeğe hediye arıyorsanız motifli bir eşarp alarak kesinlikle hiçbir şeyi bozmamış olursunuz. Yürüyüş yaparken, spor yaparken kullanılabildiği gibi düzenli market alışverişi sırasında da boyna takılarak kullanılabilir. Eşarplar %100 polyesterden yapılmıştır , bu sayede dış ortamdaki kiri ve kirletici maddeleri diğer malzemelere göre daha etkili bir şekilde mükemmel bir şekilde yakalarlar . Koruyucu işlevine ek olarak, aynı zamanda bir erkek için toplum içinde gözden kaçmayacağı bir görüntü ve özellikle komik bir hediyedir .

#TOP 13 Erkekler için hediye USB anahtarları - Erkekler için Noel hediyeleri, erkekler için orijinal hediyeler

erkekler için orijinal hediyeler

Bir erkeğe hediye olarak alınabilecek bir başka harika fikir de orijinal tasarıma sahip bir USB anahtarıdır . Komik olanlardan tematik olanlara kadar bunlardan birkaçını burada bulacaksınız. Kardeşinize, arkadaşınıza, kocanıza, babanıza, amcanıza, kayınbiraderinize, arkadaşınıza, çalışanınıza veya iş ortağınıza hediye edebilirsiniz. Basitçe herkes ve her durumda. Babanız için 50. yaş günü hediyesi , bir erkeğe Sevgililer Günü hediyesi veya bir erkeğe Noel hediyesi arıyorsanız, hiç fark etmez. USB çubuğunu istedikleri zaman kullanabilirler. Bunu anahtarlarına takabilir ve farklı cihazlar arasında şık bir şekilde veri aktarabilirler . Orijinal ve kullanışlı, ne diyorsunuz?

#TOP 14 Hediye Araba kameraları - erkekler için orijinal hediyeler, arabaya binen adam için hediyeler

adam için doğum günü hediyesi adam baba kardeş arkadaş

Bir erkeğe harika bir doğum günü hediyesi mi? Siyahlara bir vuruş daha. GPS'li, 4K çözünürlüklü, çift lensli bir kamera belki de kendi arabası olan her erkeğin hayalidir. Arabanın hareketlerini kaydedip 24 saat gözetim altında tutuyor. Sigorta taleplerinin kanıtlanmasına yardımcı olan ve aynı zamanda GPS koordinatlarının kaydedilmesi için bir kara kutu görevi gören garantili güvenlik. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok harika modelimiz var, ancak önceki cümlelerdeki teknik terimlere takılıp kaldıysanız bizi arayın, seçiminiz konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız :) Kamera , babaya Noel hediyesi olarak uygundur veya bir araba tutkunu olan bir erkeğe kişisel bir hediye . Ama aslında bu aynı zamanda tüm aile için bir hediye çünkü ne olabileceğini asla bilemezsiniz ve kimin hata yaptığına veya yollarda gerçekte ne olduğuna dair kanıtın olması her zaman iyidir.

#TOP 15 Hediye Masaj titreşimli tabanca - bir erkeğin vücudu mükemmel şekilde rahatlatması için bir hediye ipucu

60. yaş gününde bir erkeğe hediye

Fiziksel ve zihinsel stres , genellikle sert kasları içeren çeşitli sorunları da beraberinde getirir. Dünyada çok sayıda masör olmasına rağmen hiçbirini evinize ya da gezilerinize yanınızda götüremezsiniz. İşte bu noktada kullanışlı yardımcımız olan Titreşimli Masaj Tabancası devreye giriyor. Fiziksel olarak zorlu bir işi olan bir erkeğe, bir sporcuya ya da masaj şeklinde rahatlamayı seven birine bir hediye arıyorsanız, bu hediyeye hemen aşık olacaktır. 5 hız seviyesi ve 5 masaj başlığı, vücuttaki gerginliği mükemmel bir şekilde giderir ve derin, rahatlatıcı bir masaj sağlar. Masaj tabancası da 60, 50, 40, 30 yaşlarındaki erkeklere hediye olarak uygun bir fikirdir çünkü kaslar yıllar geçtikçe zayıflar ve bu nedenle onlara ekstra özen gösterilmesi gerekir.

#TOP 16 Hediye Vücut için ısıtılmış şeyler - Erkekler için Noel hediyeleri, baba için harika bir hediye

Erkeklere yılbaşı hediyeleri Kocaya, babaya, dedeye yılbaşı hediyesi

Sadece hayal edin. Dışarısı dondurucu soğuk ve eksi sıcaklık ama vücudunuz hoş bir sıcaklıkta . Her soğuk kalpli adam bunu kesinlikle takdir edecektir. Babaya, büyükbabaya, kocaya, arkadaşa ya da ayakları, elleri ya da vücudunun herhangi bir kısmı üşüyen herkes için pratik bir hediye. Onlara elektrikle ısıtılan ayakkabı iç tabanları, ısıtılmış eldivenler, alt sırt ısıtıcısı veya sıcak ısıtılmış çoraplar uygulayın. Soğuk Aralık veya kış döneminde bir erkeğe ideal bir Noel hediyesi veya babaya doğum günü hediyesi . Isıtılmış vücut kıyafetlerimizle artık eski tanıdık ifadeyi duymak zorunda kalmayacak: "Düzgün giyin".

#TOP 17 Hediye Neocube manyetik toplar - erkekler için orijinal hediyeler, babaya hediye

erkekler için orijinal hediyeler

Neocube manyetik toplarını duydunuz mu? Henüz değil? Artık eşsiz bir fırsata sahipsiniz. Özel malzemeden yapılmış, çeşitli renk kombinasyonlarında 5 mm çapında 216 top içeren set, hayal gücünün, motor becerilerin ve yaratıcılığın geliştirilmesi için harika bir araçtır . Çocuklar, yetişkinler ve yaşlılar hediyeden memnun kalacaklar. Tam da bu nedenle, bir erkeğe 40. yaş günü hediyesi , bir erkeğe 50. yaş günü hediyesi veya bir erkeğe 60. yaş günü hediyesi için uygun bir bahşiş . Bahsedilen işlevlere ek olarak aynı zamanda anti-stres yardımcısı olarak da işlev gördüğünden, yaşına bakılmaksızın hemen hemen herkes için uygun bir hediyedir . Onların kendilerini yeni geometrik şekiller yaratmaya kaptırdıklarını ve tamamen kaptırdıklarını gördüğünüzde şaşıracaksınız.

#TOP 18 HediyeKaraoke partisi mikrofonu - bir erkek için hediye ipucu, onunla yeni bir süperstar keşfedin

bir erkeğe hediye 40 50 60

Duşta, arabada veya halka açık herhangi bir yerde şarkı söylemeyi seviyor mu? Yeteneğini tam olarak göstermesine izin verin . Bir karaoke mikrofonu hediye ederek, bunun sadece arkadaşlarınızı mı eğlendireceğini yoksa daha büyük sahnelerde de göz kamaştıracağını mı öğreneceksiniz. Her iki durumda da, en sevdiğiniz tanınmış şarkılara eşlik etmek her zaman çok eğlencelidir . Mikrofonun bir bluetooth hoparlörü ve ses değiştiricili bir telefon tutucusu vardır. Ayrıca LED arka aydınlatma ve micro SD kart desteği de bulunuyor. Bir erkek için ideal bir hediye (bir erkeğe 40, 50, 60 yaş için hediye) , çocuklar ve aynı zamanda bir grup insan için.

#TOP 19 Hediye LED ışık şeridi - arabadaki erkekler için hediyeler, görüntü aydınlatma dekorasyonu

araba tutkunu bir arkadaşa hediye

Araba, oda veya iç mekanın herhangi bir yeri için şık arka ışık mı? Görsel şeylerden hoşlanan bir erkeğe hediye olarak alınabilecek başka bir harika fikir . LED şerit ile herhangi bir şekilde esnek aydınlatma oluşturabilir ve dar bir alana bile yerleştirebilir. Tel su geçirmezdir ve çok fazla enerji tüketmez . Kurulumu kolaydır ve enerji tasarrufu sayesinde 15.000 saate kadar kullanım ömrüne sahiptir. Arabalara ve aynı zamanda ev tadilatına meraklı olan herhangi bir erkek, hediyeden kesinlikle memnun kalacaktır. Işıklı şerit sayesinde mekanda yepyeni bir atmosfer yaratır. Babaya hediye , arkadaşa hediye veya kocaya hediye olarak uygundur.

#TOP 20 LED ışıklı ayakkabı hediyesi - Her yerde parlıyor - bir erkeğe, bir arkadaşa doğum günü hediyesi

erkek arkadaşa, dostuma alınacak hediyeler

Belki de her gencin hayatının bir parçası modadır. Eksantrik bir saç stilinden, orijinal kıyafetlere, rahat, şık ayakkabılara kadar. Ayakkabı demişken, her partide, festivalde ya da sadece sokakta ışıldayacak LED ışıklı ayakkabılara ne dersiniz? Bluetooth aracılığıyla bir mobil cihaz kullanılarak kolayca kontrol edilebilecek harika bir hediye . Tek yapmanız gereken uygulamada bir renk seçmek ve ayakkabılar seçtiğiniz renkte parlamaya başlayacak. Sadece "havalı" olmak isteyen her genç adam bu hediyeyi takdir edecektir. Spor ayakkabılar, Noel'de erkeklere hediye olarak veya bir erkeğe doğum gününde hediye olarak, bir arkadaşa hediye olarak mükemmel bir fikirdir.

#TOP 21 Hediye abartılı yılan kalemi - bir erkeğe, meslektaşına, patronuna egzotik bir hediye

bir erkeğe, meslektaşına, arkadaşına, lüks, zarif, ciddi bir hediye

Erkekler için egzotik ve şık bir hediye - abartılı ve lüks bir yılan kalemi, kaligrafi ve kalemle el yazısı sevenler için gerçek bir zevktir. Parlak yüzeyle birlikte ayrıntılı işleme, kalemin gerçekten zarif ve çekici görünmesini sağlar. Yılan ve kobra sembolizmiyle birleşen yılan kaligrafi kalemi, sofistike tasarım ve pratik işlevsellik arasında mükemmel bir denge oluşturur. Partneriniz, patronunuz veya meslektaşınız için egzotik ve modern bir hediye , kesinlikle hiçbir şeyi bozmayacaksınız :)

#TOP 22 Hediye anti-stres topu - her erkeği memnun edecek bir hediye

erkekler için komik hediyeler adam - erkekler için komik hediye

Yani sanırım bu hediyenin anlatılmasına bile gerek yok :) Kesinlikle her erkeği memnun edecektir. Anti-stres topu veya kadın göğsü şeklindeki lastik top, erkeklerin sinirlilik ve stresini azaltmak için mükemmel bir araçtır. Bir kadının büstünün mükemmel bir taklididir. Elinizde dilediğiniz kadar sıkabilirsiniz. Eğer gerçekten hayal kırıklığınızı serbest bırakmanız gerekiyorsa, onu da atabilirsiniz. Kimse itiraz etmeyecek ve siz de kimseyi rahatsız etmeyeceksiniz. Göğüs şeklindeki topun anti-stres etkileri vardır; ister gergin olun, ister kendinizi rahat hissetmeyin, istediğiniz zaman sizi rahatlatabilir. Onunla çok eğleneceksiniz ve her zaman ilgi odağı olacaksınız. Anti-stres topu hoş bir dokunuşa sahiptir ve ele mükemmel şekilde oturur ; her yaştan ve her durum için (doğum günleri, isim günleri, yıldönümleri) bir hediye için ideal bir ipucu.

Tüm bunları ve çok daha fazlasını www.cool-mania.com.tr e-mağazasında bulabilirsiniz.