Karnaval için en iyi Cadılar Bayramı maskeleri ve kostümleri: EN İYİ 13 ipucu

Karnaval için en iyi Cadılar Bayramı maskeleri ve kostümleri: Yalnızca çocuklar (çocuklar) için değil, özellikle yetişkinler için de EN İYİ 13 ipucu (fikir). Korkunç kostümler hayaletler, canavarlar, kahramanlar vb.. 31 Ekim tüm hayaletlerin ve canavarların, maskelerin ve kostümlerin zamanı, çünkü bu Cadılar Bayramı. O halde haydi korkutucu bir karnaval kostümü veya maskesi takalım ve neden huuuuuu diye bağırmıyoruz... ve biraz korkalım :)

Tarihte kasım ayının ilk günü ölülerin ruhlarının ortaya çıktığı ve yaşayan tüm insanları kontrol altına alıp insan bedenine girmeye çalıştıkları söylenir. Ve böylece insanlar bu ruhlara karşı korunmak için yardım çağrısında bulundular - Cadılar Bayramı'nda günü aydınlatın. İlk olarak mum, fener veya ateş kömürü şeklinde bir mumun içine oyulmuş balkabağı şeklinde yüz şekli verilmişken, bu gelenek günümüze kadar korunmuştur.

cadılar bayramı maskeleri ve kostümleri

Yakın zamana kadar bu bayram ülkemizde bu kadar yaygın değildi, bu bayramın 19. yüzyıldan beri kutlandığı ABD'de genellikle Cadılar Bayramı'nın en geleneksel olduğu biliniyor. İnsanlar, özellikle çocuklar ve gençler, Cadılar Bayramı sırasında çeşitli karnaval kostümleri ve korkutucu maskeler takarlar ve boyalı yüzler , aynı zamanda bunların kötü ruhları ve kötü güçleri kovma amacı taşıdığının da bir işaretidir. Bugün, öncelikle eğlence ve adrenalin dolu bir macera zamanı olan bu tatil, özellikle çocuklar için karnaval maskesi yapan veya takan, ev ve apartman sakinlerini korkutmak için kapı kapı dolaşan ve onlara hediyeler veren çocukları cezbetmektedir. çoğunlukla Amerika, Avustralya ve diğer ülkelerde tatlılar veya meyvelerle tüketilir.

karnaval kostümleri ve Cadılar Bayramı maskeleri

Burada Cadılar Bayramı Amerika'daki kadar yaygın değil ancak zaman geçtikçe bilinmeyen bir maskenin gizemli büyüsünü deneyimleyebileceğiniz ülkemizde çeşitli Cadılar Bayramı partileri, korkutucu partiler, maskeli karnavallar veya Cadılar Bayramı diskoları düzenlenmeye başlıyor. bir Cadılar Bayramı partisi ve bu çok fazla eğlence ve macera getiriyor. Bazıları zaten Cadılar Bayramı'nı Paskalya veya Noel'e benzer başka bir tatil olarak deneyimlediler, bu yüzden evlerini kabaklarla veya Cadılar Bayramı'nın ürkütücü tarzında süslemelerle süslüyorlar ve bir hayalet veya korku filmi izleyerek televizyon karşısında güzel bir akşam geçiriyorlar.

Ancak gerçekten korkmayı seven ve Cadılar Bayramı tatilini bu şekilde terk etmeyenler, karnaval kostümü veya korkutucu bir maske takmak için tüm yıl boyunca sabırsızlanıyorlar. Ve ürkütücü Cadılar Bayramı gecesi ne kadar büyülü, çünkü okuldaki çocuklar bile çocuk karnavalı için cadı, şeytan, iskelet, ölüm, büyücü, canavar veya yaratık, örümcek adam gibi maskeleri ne zaman takabileceklerini şimdiden sabırsızlıkla bekliyorlar. , süpermen, Harry Potter, prenses, savaşçı, çocuklar için bazı hayvan veya diğer karnaval kostümleri .

Cadılar Bayramı çocukları veya yetişkinleri nasıl korkutacağınız değil, her şeyden önce maskeniz veya kostümünüzle biraz korku ve hoş bir korku hissi uyandırmak için eğlence, adrenalin ve maceradır :)

Yetişkinler ve gençler, kana susamış hayvanlar, kurt adamlar veya ölümsüz vampirler gibi karnaval maskelerini veya korkutucu ve hastalıklı zombi veya ceset, mumya ve diğer Cadılar Bayramı maskeleri gibi Cadılar Bayramı maskelerini coşkuyla seçtiklerinde Cadılar Bayramı partisi veya disko için sabırsızlanıyorlar. Ve elbette, çocuklara yönelik tüm kostümlerin korkutucu, çirkin ve son derece korkutucu olması gerekmez. Örümcek Adam, Ironman, mumya, Ironman veya terminatör, tepegöz, palyaço kostümü gibi korkutucu olmayan bir Cadılar Bayramı maskesi seçin veya sadece kravat veya eldiven gibi korkutucu aksesuarlar takın.


Peki bu Cadılar Bayramı kostümlerini, korkutucu maskeleri veya karnaval kostümlerini nerede bulabilirsiniz? E-mağazamız Cool-mania'da bu Cadılar Bayramı tatili için hazır çok çeşitli maskeler ve kostümler var; tek yapmanız gereken teklifimize dalmak ve doğru maskeyi seçerken eğlenmek veya kendinizi korkutmak. İşte karşınızda karnaval maskeleri ve Cadılar Bayramı kostümleriyle ilgili bazı tüyolarımızı sizler için hazırladık, Cadılar Bayramı kostümlerimiz ve maskelerimiz mükemmel bir eğlence ve hoş bir korkutucu gece yaşatırsa çok mutlu oluruz :)

#14 Grinch (yeşil elf) eldivenli yüz maskesi

karnaval kostümü yüz maskesi en iyi kostümler grinch

Eldivenli Grinch (yeşil elf) yüz maskesi - Cadılar Bayramı veya karnaval için çocuklar ve yetişkinler için. Grinch kostümü (maskesi) çevre dostu ve toksik olmayan %100 doğal lateksten yapılmıştır . Maskenin ağzından ve burnundan görmek ve nefes almak rahat ve nefes alabilirdir. Grinch şeklindeki bu lateks maske bu nedenle Cadılar Bayramı, karnaval, maskeli balo, çeşitli partiler, doğum günü partileri ve diğerleri için kesinlikle ideal ve orijinal bir seçimdir. Grinch maskelerimiz Cadılar Bayramı'nda, karnavalda, diskoda, kulüpte, partide veya festivalde en iyi şekilde öne çıkar ; etkilemek ve her şeyden önce havalı olmak istiyorsanız bunlar sizin için doğru yatırımdır.

#13 Sese duyarlı LED   Yeraltı maskesi

diş yüz maskesi cadılar bayramı korkutucu maskeler

Yeraltı Dünyası filmini izleyen herkes bu Cadılar Bayramı maskesinin neden bu kadar çok dişi olduğunu merak edecektir! Neyse ki bu maske zararsızdır, kesinlikle ısırmaz ve hatta biraz çekicidir çünkü müzikle birlikte yanıp sönen sese duyarlı bir DJ yüz maskesidir . Bu nedenle Cadılar Bayramı partisi, disko veya maskeli karnaval için son derece uygundur. Ve çok etkili, özellikle de zifiri karanlıkta yanıp sönmeye başladığında ve sonrasında bu maskeyi takan kişi için zaten pişman olduğumuzda :)

#12 LED Temizleme maskeleri

temizleme maskesi cadılar bayramı

Bir Cadılar Bayramı partisinde veya maskeli bir karnavalda eğlenmek istiyorsunuz ama kimse tarafından tanınmak istemiyor musunuz? Öyleyse PURGE maskesini takın ve en azından bir süreliğine başka biri olmanın heyecan verici hissini yaşayın. Cadılar Bayramı için LED maske temizliği - herkes için evrensel bir maske. Korkutucu ya da korku motifli LED maskeler her halükarda ilk bakışta kelimenin tam anlamıyla dikkat çekiyor. Sonuçta her gün parlayan bir arınma maskesi veya kafatası maskesi göremezsiniz.

#11 LED ışıklı kravat ve LED papyon

led kravat cadılar bayramı maskeleri Cadılar Bayramı için led neon yay maskesi

Biraz muhafazakar bir tip iseniz ve cesur maskeler veya kostümler giymek için acele etmiyorsanız ve bir Cadılar Bayramı partisine veya diskoya gidecekseniz, bu LED kravat veya LED papyonu takın ve böylece maskeyle giriş şartını yerine getirin. . Veya bu ışıklı LED kravat ve bu LED papyon, Cadılar Bayramı veya karnaval ruhuyla bir partiye maskelerle gelmenin ve böylece bir maskeyle gelmenin veya karnaval kostümleri veya maskeleriyle başkalarıyla uyum sağlamanın uygun bir yoludur.

#10 LED yanıp sönen eldiven - İskelet

LED parlayan iskelet eldiven

Bu LED ışıklı iskelet eldivenler Cadılar Bayramı partisi , disko veya maskeli karnavallar için mükemmeldir. Elbette orijinal bir hediye olarak da uygundurlar. Havalı olmak ve etkilemek istiyorsanız ya da ilgi odağı olmayı seviyorsanız bu LED eldivenler kesinlikle çok dikkat çekecek ve en çok karanlıkta, tam olarak Cadılar Bayramı atmosferinde etkili olacaktır :).

#9 ÖRÜMCEK ADAM yüz maskesi

örümcek adam cadılar bayramı maskesi

İnanılmaz güce, dayanıklılığa ve hıza sahip, hepsinden önemlisi havalı ve iyi bir insana sahip bir süper kahraman olmak ister misiniz? Öyleyse ÖRÜMCEK ADAM olun! Bu lateks Örümcek Adam maskesi bu nedenle Cadılar Bayramı, karnaval, maskeli balo, çeşitli partiler, doğum günü partileri için tamamen ideal ve orijinal bir seçimdir.

#8 BATMAN - yüz maskesi

batman şeklinde cadılar bayramı maskeleri

Ve çizgi romanlardan ve filmden bir süper kahramanımız daha var: Gotham'da suçla savaşan, karanlık ve gizemli kişiliğiyle tanınan BATMAN . Batman maskesi, Cadılar Bayramı, rave partileri veya maskeli balolar gibi çeşitli kostüm etkinliklerinde bu sembolik figüre dönüşmenizi ve adaletin koruyucusu olmanızı sağlar.

#7 Yüz maskesi - JOKER

Cadılar Bayramı şeklinde maske - JOKER

ChaoZZZZZ ve öngörülemezlik , sanırım herkesin kendine özgü görünümüyle ve özellikle de sizi güldürmeyen geniş kanlı gülümsemesiyle tanıdığı ikonik karakterin temel özellikleri bunlar... Kim bu? JOKER adındaki bu adamla uğraşmak zor çünkü onun neyin peşinde olduğunu asla bilemezsiniz. Herhangi bir parti, karnaval veya kedi partisi veya disko için mükemmel bir Cadılar Bayramı yüz maskesi .

#6 yapboz cadılar bayramı maskesi

cadılar bayramı korkutucu yüz maskesi yapboz

Yani bu maskeyle kesinlikle korku dünyasını mükemmel bir şekilde temsil edeceksiniz. JIGSAW maskesi bir miktar karanlık ve korku getirecek ve Cadılar Bayramı karakterinize ürpertici ve gizemli bir görünüm kazandıracaktır. John Kramer olarak da bilinen Jigsaw, "Saw" korku filmi serisinin kurgusal bir karakteridir, kesinlikle popüler Cadılar Bayramı maskelerine veya parti veya maskeli balolara aittir.

#5 Örümcek Adam kostümü

morph karnaval örümcek adam kostümü

Ancak tüm karnaval kostümleri veya Cadılar Bayramı maskeleri değil korkutucu ve ürkütücü olmaları gerekiyor. Örümcek Adam kostümü aynı derecede ilgi çekicidir ve hem Cadılar Bayramı hem de karnaval için uygundur. Sonuçta sanırım hemen hemen her erkek çocuk ve hatta bir erkek, kötülüğe karşı savaşan, masumları savunan ve dünyayı kurtaran bir çizgi roman ya da gerçek bir kahraman olmak ister :)

#4 Cadılar Bayramı Dinozor kostümü

dinozor cadılar bayramı kostümü

Yani bu kostüm gerçekten göz ardı edilemez :) Dinozor kostümü - 2,2 m'ye kadar şişirilebilir dinozor kostümü - karnaval veya Cadılar Bayramı için bir erkek veya kadın (yetişkinler) için karnaval kostümü olarak XXL beden . Bu kostümü bir diskoya giyerseniz veya Cadılar Bayramı tatili sırasında kendinizi sokakta satarsanız, herhangi bir parti veya kutlamada çok fazla gürültüye ve büyük eğlenceye neden olacağınızdan emin olabilirsiniz.

#3 AT baş maskesi

Cadılar Bayramı at kafası maskesi
Okulda, işte veya evde partnerinize kızgın mısınız? Bütün bunlar bitti, at maskesini başınıza takın ve mükemmel yelenizi tarayın. Hissediyor musun, evet? Artık stres yok, göğsünüz şişiyor, kalbiniz hızla atıyor - artık insanların sıradan sorunları hakkında endişelenmenize gerek yok, çünkü siz bir atsınız ve sonunda özgürsünüz ! HORSE kafa maskesi bir Cadılar Bayramı partisi , disko veya doğum günü partisi için, bu maskeyle her yerde kahkaha ve eğlenceye neden olacaksınız.

#2 Cadılar Bayramı kostümü MUZ

kostüm muz karnaval maskesi
Bir maskeli baloda orijinal görünmek veya sadece arkadaşlarınızla bir doğum günü partisinde eğlenmek istiyorsanız bu kostüm doğru seçimdir. Komik bir kostüm almak istiyorsanız bu MUZ kostümü tam size göre! Kostüm hem erkekler hem de kadınlar için uygundur. Karnaval kostümü Cadılar Bayramı veya başka bir parti için mükemmel.

#1 Vampir dişleri - Drakula

cadılar bayramı partisi için vampir dişleri

Cadılar Bayramı partisi yaklaşırken bu vampir dişleri vampir kıyafetine mükemmel bir katkı olacak. Drakula gibi Cadılar Bayramı Vampir dişleri korkutucudur ve herhangi bir çılgın parti, Cadılar Bayramı, maskeli balo veya kutlama için mükemmeldir. Bunları kendi köpek dişlerinize yapıştırın, sahte kan gibi kırmızı bir boya uygulayın, sonuç son derece ikna edici olacaktır ve belki birileri bir ısırık almanıza izin verir :)