İçecekler için kokteyl karıştırıcılar - İçecek süslemeli renkli akrilik karıştırıcılar - 10 parçalık set. İster kozmopolit, ister kanlı mary, pina colada, margarita veya mojito seversiniz.
İçecekler için kokteyl karıştırıcılar - İçecek süslemeli renkli akrilik karıştırıcılar - 10 parçalık set. İster kozmopolit, ister kanlı mary, pina colada, margarita veya mojito seversiniz. Donuk, mülayim ve monoton içecek karıştırıcılarını unutun ve en sevdiğiniz yaz içeceğinin dekorasyonu ile içeceğinize renkli akrilik kokteyl karıştırıcıları ekleyin. Orijinal renkli kokteyl mikserleri ile partinizi canlandırın. Herhangi bir içeceği, bir kokteyli veya basit bir limonatayı süsleyebilirsiniz. Eşsiz mikserler arkadaşlar, barlar, kulüpler, restoranlar ve diskoteklerle yapılan aile kutlamaları için uygundur. Birçok gurmenin dikkatini çekecek.
Farklı yaz içeceği motifleri ile farklı şekillerde kulplar ile farklı renkler arasından seçim yapabilirsiniz. İster kozmopolit, ister kanlı mary, pina colada, margarita, ister mojito severseniz , içkiniz için bir karıştırıcı şeklinde hayalinizdeki kokteyli size vereceğiz. Kokteyl karıştırıcısının ucunda, içeceğinizde buz veya meyveleri ezmek için akıllıca kullanabileceğiniz bir top var. İçeceğin büyük dekoratif parçalarını ince bir parçaya dönüştürür. İçecekler ve kokteyller için modern aksesuarlarla arkadaşlarınızı şaşırtın.
Yüksek kaliteli akrilikten yapılmış renkli bir karıştırıcı, her içeceği canlandırıyor. Dayanıklı malzemesi sayesinde birçok şeye dayanabilir. Dekorasyonlu orijinal mikser çevre dostudur, tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Bakım basittir, mikserin keyfini tekrar tekrar çıkarabilirsiniz. Akrilik cam karıştırıcı yaz sezonu ile sınırlı değildir, istediğiniz zaman, istediğiniz içecekte kullanabilirsiniz. Neşeli mini içecekler ve parlak renkler evinize keyifli ve pozitif bir hava katacaktır.
Özellikler:
Paket içeriği:
10 süslemeli 1x kokteyl karıştırıcı seti
Henüz yorum yok
Bu ürüne sahip misiniz? Deneyiminizle başkalarına yardımcı olun.
Henüz soru yok
Ürünle ilgili sorularınız mı var? Tartışmada sor
Ürün yelpazemiz piyasanın en büyüğü değil. Buna karşılık içindeki her ürün Banská Bystrica'daki ekibimizin elinden geçti.
Yenilikleri takip ediyor ve yalnızca anlamlı ürünleri test ediyoruz.
Her yeni ürünü birkaç hafta boyunca mağazada ve evde kullanıyoruz.
Ancak son kontrolden sonra satışa çıkar. Geçemeyeni satmıyoruz.
Kutuda kullanım kılavuzu ve telefon veya e-posta ile kurulum desteği.
“En ucuz biz değiliz ama müşterilerimiz memnun.”