Araç - araç acil durum ikaz lambaları için çakarlı flaşör lambaları 160 LED (80W) çok renkli (KIRMIZI, MAVİ, SARI, BEYAZ), 55 cm x 2 adet vantuzlu.
Araç - araç acil durum ikaz lambaları için çakarlı flaşörler 160 LED (80W) çok renkli (KIRMIZI, MAVİ, SARI, BEYAZ) 55 cm x 2 adet vantuzlu. Araba için uyarı ışıklarının 12 veya 24V güç kaynağına bağlanması yeterlidir ve bunları hemen kullanabilirsiniz . Her durum için uygundurlar. 26 farklı aydınlatma modu (flaşörlü) ile her ihtiyaca uygun bir ışık bulabilirsiniz. Modern LED aydınlatma, arabanızın atmosferini tamamen değiştirecek.
Farklı renkler ve ışık modları, her ayar toplantısında veya diğer durumlarda kesinlikle etkileyecektir. Daha geleneksel halojen ampullerle karşılaştırıldığında, LED ışıklar bir dizi avantaj sunar. Daha parlaktırlar, daha iyi ışık kalitesi sunarlar ve kırılmaya daha az eğilimlidirler. Araba (mavi ve kırmızı) yanıp sönen ışıklar için polis (polis) LED ışığına benziyorlar.
LED ikaz lambalarının montajı çok basittir, sadece kabloyu 12 V veya 24 V kontağa takın ve anahtarı açın. İkaz lambaları size 26 adede kadar farklı aydınlatma modu seçeneği sunar, böylece herkes uygun modu mutlaka bulacaktır. Işık, uzun ömürlü olmasını sağlayacak alüminyum ve polikarbonat gibi dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Kablonun uzunluğu 3 metreye kadardır, bu nedenle kablonun kontağa sığmayacağı konusunda endişelenmenize gerek yoktur.
Şartname
Paket içeriği
Kurulumdan önce, ülkenizdeki kullanım olanaklarını doğrulamak gerekir.
Henüz yorum yok
Bu ürüne sahip misiniz? Deneyiminizle başkalarına yardımcı olun.
Henüz soru yok
Ürünle ilgili sorularınız mı var? Tartışmada sor
Ürün yelpazemiz piyasanın en büyüğü değil. Buna karşılık içindeki her ürün Banská Bystrica'daki ekibimizin elinden geçti.
Yenilikleri takip ediyor ve yalnızca anlamlı ürünleri test ediyoruz.
Her yeni ürünü birkaç hafta boyunca mağazada ve evde kullanıyoruz.
Ancak son kontrolden sonra satışa çıkar. Geçemeyeni satmıyoruz.
Kutuda kullanım kılavuzu ve telefon veya e-posta ile kurulum desteği.
“En ucuz biz değiliz ama müşterilerimiz memnun.”