En iyi GPS konum belirleyicileri - dünyadaki araba takip cihazı: EN İYİ 10 ipucu

Dünyadaki otomobiller için en iyi GPS konum belirleyicileri (takip cihazı veya izleme cihazı): Sizin için EN İYİ 10 ipucu. Otomobillerin veya şimdiye kadar üretilmiş diğer araçların çevrimiçi takibine (izlenmesine) yönelik filo takip sistemleri . GPS konum takibi, dünya çapında en yaygın kullanılan konumlandırma ve konum yöntemlerinden biri haline geldi. Bu teknoloji bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda, avcılıkta ve ulaşımda hem profesyonel hem de özel alanlarda kullanılmaktadır. Bugün piyasadaki en iyi GPS takip cihazlarına bakacağız.

GPS bulucuları en iyi takip cihazları

GPS, İngilizce Küresel Konumlandırma Sisteminin kısaltmasıdır. Dünyamızın üzerinde 20.000 km yükseklikte yüzen 27 uydudan oluşan bir sistemdir. Bu uyduların yörüngesi, Dünya üzerinde herhangi bir yeri en az 4 uydunun takip edebileceği şekilde ayarlanmıştır. Toplam sistem içerisinde 24 adet uydu aktif, 3 adet uydu ise pasif durumda olup yedek olarak hizmet vermektedir. GPS konum takibi, statik veya hareketli bir nesnenin konumunu 5 metre hassasiyetle belirleyebilir. Bu tür hassas konum belirleme için GPS konum belirleyicileri kullanılır.

En uygun GPS bulucu nasıl seçilir?

Göz önünde bulundurmanız gereken birkaç kriter var. Muhtemelen ilki , gps izleyicinin sahip olduğu BOYUTtur . Daha küçük nesnelerin veya insanların yerinin belirlenmesi için kompakt bir GPS konum belirleyicinin seçilmesi daha mantıklı olacaktır ve kamyon gibi büyük nesnelerin takibi için daha büyük bir bataryaya sahip daha büyük bir boyut uygun olabilir. PİL ÖMRÜ de önemlidir. Bir nesnenin uzun süreli takibi için, örneğin 6000 - 10000 mAh gibi yüksek kapasiteli pillere sahip konumlayıcılar arasında seçim yapılması tavsiye edilir - bu tür GPS çevrimiçi izleme, bekleme modunda 5 yıl boyunca çalışabilir.

GPS takip cihazı, izlemeye ek olarak başka birçok şey de yapabilir; bu da seçim yaparken dikkate alınması gereken başka bir parametredir. Örneğin, bulunduğu bölgede olup bitenleri telefonunuz aracılığıyla DİNleyebileceğiniz GPS izleme modülleri vardır. Aynı şekilde, GPS modülü de YETKİSİZ SÖKME, kurcalama veya manipülasyona karşı KORUMAYA sahiptir. Hatta bazı modeller, varsayılan telefon numarasına bir SOS sinyali/çağrı göndererek araca zorla girildiğinde sizi uyarabilir. Örneğin, arabadaki GPS konumlayıcı aynı zamanda dış mekana da yerleştirilebilir ve bu durumda sabitleme şeklinin ne olduğunu veya DIŞ ETKİLERE (toz, su) KARŞI DİRENCİNİ, IP 67 su geçirmezliğe sahip olup olmadığını bilmek iyidir. Son fakat bir o kadar da önemlisi, sinyalin fiili çalışması ve iletimi ve dolayısıyla bunun ÇİFT (LBS+GPS) mi yoksa ÜÇLÜ (LBS+GPS+WIFI) konum izleme mi olduğu ile ilgilidir.

Yani, ne isterseniz yapın, mülklerin ve insanların hareketlerini takip etmede kesinlikle uygulama alanı bulacak En İyi 10 GPS konumlandırıcı için ipuçlarımız burada.

Aktif dinlemeyle insanları takip etmek için #10 Minyatür GPS konum belirleyici - Qbit

minyatür gps bulucu

GPS izleme - esas olarak aktif dinleme ile insanları izlemek için minyatür bir GPS konumlandırıcı - Qbit (yalnızca 31g ağırlık) çocuklarınızın, yaşlılarınızın veya mülkünüzün konumunu izlemek için idealdir . Mükemmel hareket kabiliyeti ve güvenilirlik sağlayan kompakt ve hafif tasarımıyla öne çıkıyor. Zorlu ortamlara dayanabilir ve su geçirmezdir (IPX5 standardını karşılar). Takip cihazı bir GPS sistemi ile donatılmıştır ve konumu bir bilgisayardan, tabletten veya akıllı telefondan gerçek zamanlı olarak görüntülemenizi sağlar.

Entegre pilin ömrü 3 güne kadar çalışma sağlar. Yararlı bir işlev, Qbit cihazının etrafındaki olayları bir cep telefonu aracılığıyla uzaktan aktif olarak dinlemek veya iki yönlü telefon iletişimi de mümkündür. Qbit GPS cihazı, titreşim veya 70 desibelin üzerinde yüksek bir ses tespit ederse, varsayılan SOS telefon numaralarına bir SMS mesajı gönderir , böylece onu alan kişinin hoş olmayan bir durumda olabileceğini hemen anlayabilirsiniz.

Gönderi hareketini izlemek için #9 Konteyner GPS konumlayıcı - 3800mAh pil + IP66

Contajner GPS bulucu

Gönderinin hareketini izlemeye yönelik konteyner GPS konumlayıcı, ağır su ve karayolu taşımacılığına yönelik güvenlik işlevlerine sahip bir izleme cihazıdır. Takip cihazını entegre mıknatıs kullanarak konteynerin içine kolayca takabilirsiniz . 3800 mAh pil sayesinde GPS cihazı yaklaşık 60 gün boyunca bekleme modunda çalışabilmektedir . GPS + LBS çift hassasiyetli gerçek zamanlı konumlandırma sunar . Çevrimiçi izleyici iyi bir GPS sinyaline sahip olduğunda, onu GPS aracılığıyla bulacaktır. GPS sinyali yoksa LBS üzerinden bulacaktır. Yüksek koruma sınıfı IP66, zorlu dış ortamlarda bile cihazın işlevselliğini sağlar .

GPS takip cihazı, gemi ve demiryolu konteyner taşımacılığında kullanım alanı bulur. GPS izleyici ayrıca cihazın kurulumu sırasında veya cihazın çıkarılması sırasında yetkisiz müdahalelere karşı da uyarı verecektir. GPS modülü, konteyner ortamının mevcut durumunu otomatik olarak tanımlar ve modu statik mod (GPS verileri her 3 saatte bir yüklenir), kara taşımacılığı modu (GPS verileri her 10 dakikada bir yüklenir) ve deniz taşımacılığı modu (GPS verileri her 3 saatte bir yüklenir) arasında değişir. 3 saat).

#8 OBD GPS konum belirleyici 4G, hoparlör ve 2,5 m'ye kadar doğruluk

Araba için GPS bulucu obd bulucu izci

Hoparlörlü ve 2,5 m'ye kadar doğruluklu OBD GPS konum belirleyici 4G, otomobiller ve ticari araçlar için mükemmel bir takip ve güvenlik cihazıdır . Takip edilen araç hakkında gerekli tüm bilgileri gerçek zamanlı olarak alın ve gidilen rotayı ve aracın durumunu takip edin. OBD cihazı piyasadaki 2004 sonrası üretilen çoğu araçla uyumludur. Bu cihaz sayesinde 2,5 metreye kadar yüksek doğrulukla aracınızın yerini tespit etmekte sorun yaşamazsınız. GPS konum belirleyici , dinleme ve dolayısıyla ses izleme için yerleşik bir hoparlöre sahiptir. Cihaz durumunun LED göstergeleri - cihazın durumunu bildiren 3 LED - devre dışı bırakılabilir, bu da LED sinyalini kapatır - ve bu nedenle GPS konum belirleyici kesinlikle göze çarpmaz.

Minimum enerji tüketimi - Cihaz, ultra düşük enerji tüketimine sahip olduğu ve dolayısıyla araçtaki akü üzerinde olumsuz bir etkisi olmadığı için yüksek performanslı bir çip ile donatılmıştır. Tek elle tutulabilen çok küçük ve hafif bir cihazdır. Bu nedenle başkaları tarafından görülmeyecek şekilde aracın herhangi bir yerine kolaylıkla gizlenebilir.

#7 4G Solar GPS Takip Cihazı - Gerçek Zamanlı Takip IP67 Su Geçirmez + 10000mAh Pil

Araç için GPS takip cihazı
4G güneş GPS Takip Cihazı - gerçek zamanlı IP67 kapsama alanında su geçirmez + 10000mAh pil izleme. Güneş paneli, manyetik şarj cihazı, IP67 suya dayanıklılık, bu cihazı uzun bekleme süresi ve sürekli optimum performans gerektiren çeşitli dağıtımlar için ideal kılar. Acil durum GSM (2G) ile LTE iletişimi neredeyse her durumda istikrarlı bir bağlantı sağlar. Bu özelliklere ek olarak, çoklu çalışma modları, çeşitli çevre birimleri ve bir dizi olayla tetiklenen bildirimler, bu konum belirleyiciyi filo yönetimi stratejinizin değerli bir parçası haline getirecektir. Gemi, kamyon, kamyonet, iş makinaları, tarım makinaları vb. araçlarda kullanım için idealdir.

Güneş paneli ve manyetik şarj cihazı ile kolay şarj . Manyetik şarjlı güneş paneli neredeyse her durumda uzun bekleme süresi sağlar. Cihaz tek şarjla 2 yıla kadar çalışma sağlayabilir ve bağlantısı kesildiğinde Hall sensörü tetiklenerek bir uyarı gönderir, böylece filo yöneticileri emin olabilir. varlıklarının sürekli koruma altında olduğunu.

#6 Araç şarj cihazı 2x USB, GPS ve dinleme özellikli - ÇOK FONKSİYONLU

Araç şarj cihazında GPS takip cihazı

Araç şarj cihazı GPS ve telefon dinleme özelliğine sahip 2x USB - MULTIFUNCTIONAL, takip edilen araç hakkında size gerçek zamanlı olarak yeterli bilgi sağlayacaktır. İlk bakışta klasik bir araç şarj cihazı gibi görünüyor ancak içinde bir GPS konumlayıcı gizliyor. Bir şarj cihazı var   Araçtaki çakmak yuvasına takıldığı için piyasadaki tüm araçlarla uyumludur . Bu araç şarj cihazıyla, örneğin kız arkadaşınıza veya çocuğunuza ödünç verdiğinizde aracınızı bulmakta sorun yaşamazsınız ve böylece istenmeyen duyguları ve mürettebatın iyi olup olmadığı korkusunu ortadan kaldırırsınız.

Cihazda, cep telefonunuz için aracın mevcut konumunu takip edebileceğiniz, ücretsiz olarak kullanılabilen "TrackSolid" (iOS, Android) uygulaması bulunmaktadır. Acil durumlarda alarmı etkinleştirmek için ilgili SOS düğmesine 3 saniye basabilirsiniz. Cihaz daha sonra varsayılan cep telefonu numarasına bir SMS gönderecek ve çağrı alınana kadar bu numarayı arayacaktır. Cihaz, aracın çalıştırılıp kapatılmadığına bakılmaksızın araç durumunun tespitini destekler. Yetkisiz bir kişinin bilginiz dışında aracı çalıştırması durumunda anında cep telefonunuza bildirim gönderilir. GPS araç takibi hiç bu kadar kolay olmamıştı.

#5 GPS izleme - ULTRA İNCE 8 mm GPS konum belirleyici + 2500 mAh pil - gönderilerin hareketini izleme

GPS izleme - konum belirleyici

GPS izleme - ULTRA-İNCE 8mm GPS konum belirleyici + 2500mAh pil, gönderileri, insanları veya araçları takip etmek için uygun, mükemmel, göze çarpmayan ince bir konum belirleyicidir . Diğer konum belirleyiciler arasında , esas olarak boyutu nedeniyle öne çıkıyor - yalnızca 110x61 mm boyutları ve yalnızca 8 mm kalınlığıyla, izleme için en göze çarpmayan GPS konumlandırıcılar arasında yer alıyor . Klasik işlevlere ek olarak, bir ışık sensörü kullanarak bir nesnenin ambalajından çıkarılmasının algılanmasını da sağlar. Pratikte bu, örneğin bir paketi takip etmek için kullandığınızda ve birisi paketi açtığında, GPS konum belirleyicinin onu tanıyacağı ve size mevcut GPS koordinatlarını içeren bir SMS mesajı biçiminde bir bildirim gönderebileceği anlamına gelir.

Temel amacı paketleri, gönderileri veya malları takip etmektir ancak aynı zamanda araçları veya insanları da takip edebilir ve çok yönlülüğü diğer takip cihazlarına göre başka bir avantajdır. SIM kartı cihaza taktıktan sonra konumunu gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz. Küresel ekonominin hakim olduğu zamanlarda, lojistik ve buna bağlı olarak malların korunması ve bakımı muhtemelen en önemli konulardır. Süper ince tasarımı sayesinde her pakete bir GPS konum belirleyici (2500 mAh) yerleştirilebilir ve böylece malların çalınması veya kaybolmasıyla ilgili risk en aza indirilir.

10 metreden daha az doğrulukla #4 OBD GPS konumlayıcı

OBD'de GPS bulucu

10 metreden daha az bir doğruluğa sahip OBD GPS konumlandırıcı, otomobiller ve ticari araçlar için mükemmel bir takip ve güvenlik cihazıdır . Takip edilen araç hakkında gerekli tüm bilgileri gerçek zamanlı olarak alın ve gidilen rotayı ve aracın durumunu takip edin. OBD cihazı 2004 yılından sonra üretilen piyasadaki çoğu araçla uyumludur . OBD cihazı standart bir arayüze sahip olduğundan araca kurulumu oldukça basittir. Yetkisiz bir kişinin ODB cihazının bağlantısını kesmesi durumunda cep telefonunuza SMS mesajı ile anında bilgi verilecektir. Cihaz yüksek performanslı MTK2503D çip ile donatılmıştır, bu sayede enerji tüketimi düşüktür ve bu nedenle araçtaki aküye olumsuz bir etkisi yoktur.

OBD cihazı GPS ve LBS konumlamayı destekler. GPS, 10 metreye kadar sapma ile dışarıdaki konumun belirlenmesine yöneliktir ve uydulardan veri alınmasına bağlıdır. LBS ise 50-150 metreden daha az bir doğrulukla iç mekan konumlandırması (binalarda, odalarda, şirketlerde) içindir ve izleme, GSM ağı üzerinden verilerden elde edilir, dolayısıyla bu fonksiyon, mobil sinyal aralığına sahip mekanın herhangi bir yerinde çalışabilir. Firmanızda araç filosuna sahipseniz tek hesap üzerinden eş zamanlı olarak takip etme imkanına sahipsiniz. "Tracksolid" sistemini kullanarak 10.000'e kadar aracı aynı anda takip edebilirsiniz.

#3 Mıknatıslı mini gps konum bulucu - 2800 mAh pil + IPX5 su geçirmez + 2 yıla kadar dayanıklılık

arabanın konumunu takip etmesi için gps bulucu

Mıknatıslı mini gps bulucu - 2800 mAh pil + IPX5 su geçirmez + 2 yıla kadar dayanıklılık. GPS + LBS + WiFi konumlandırma - gerçek zamanlı olarak konumu belirleme doğruluğunun üç katına kadar. Mini GPS konum belirleyici, konum konumu günde bir kez okunduğunda veya 2 yıla varan pil ömrüyle (yalnızca güç tasarrufu modunda) güce ihtiyaç duymadan konum belirlemenize, izlemenize olanak tanıyan hafif ve kompakt bir izleyicidir. GPS sürekli kullanıldığında 45 saate kadar çalışabilir. Konum belirleyici, insanların, eşyaların ve araçların hareketlerinin gerçek zamanlı veya düzenli aralıklarla takip edilmesini sağlayan kullanışlı bir güvenlik çözümüdür. PROFIO ELECTRONICS'ten (mobil uygulama) çevrimiçi GPS izleyici.

GEO FENCE fonksiyonu , işaretli alandan ayrıldığınızda (Aracın sürücüsünün planlanan rotanın dışına çıkması durumunda) e-posta bildirimi göndermenizi sağlar. Kompakt boyutu ve göze çarpmaması da bir avantajdır. Güçlü bir mıknatısla donatılmıştır, bu sayede GPS yer belirleyicinin yerlerini belirlemek için doğrudan araçlara çok basit ve aynı zamanda esnek bir şekilde monte edilebilir. Birlikte verilen 3M Velcrolu kendinden yapışkanlı bandı kullanarak GPS konum belirleyiciyi manyetik olmayan nesnelere bağlayabilirsiniz.

Araba için su geçirmez IP67 mıknatıslı + pil kapasitesi 6000 mAh + dinleme için #2 GPS konumlandırıcı

araba için gps bulucu

6000 mAh pilli araç için çevrimiçi GPS izleyici , 100 saatlik konum raporlama aralığına bağlı olarak (konum her 10 saniyede bir güncellendiğinde) izleme modunda 25 güne kadar çalışma süresi sağlar . Süper hızlı manyetik şarjla donatılmıştır; tam şarj olması için yalnızca yaklaşık 3 saat şarj etmeniz gerekir ve ardından GPS izleyici 5-10 gün boyunca kullanılabilir. GPS + LBS + WiFi konumlandırma - cihazın konumunu gerçek zamanlı olarak belirlemek için üç kata kadar doğruluk, GPS sinyalinin daha kötü olduğu yerlerde bile konumu bulabileceğinizi garanti eder. GPS modülü ultra güçlü bir mıknatısla donatılmıştır ve GPS araç izleme için kurulumu çok kolay ve esnektir.

Işık sensörü ile sökme ve hırsızlığa karşı güvenlik içerir. Işığın konum belirleyiciye erişimi engellendiği anda sensör uyarı gönderir. Gönderilen bildirimde GPRS'in etkinleştirilmesi ve uygulamaya bildirim gönderilmesi, GPRS'in etkinleştirilmesi ve SMS mesajı gönderilmesi, GPRS'in etkinleştirilmesi - SMS gönderilmesi ve ayarlanan numaranın çevrilmesi veya GPRS'in etkinleştirilmesi ve belirtilen telefon numarasının aranması gibi çeşitli formlar bulunur. Yüksek koruma sınıfı IP67 (1 m suya daldırılabileceği ve tamamen toz geçirmez olduğu), cihazın son derece zorlu dış ortamlarda bile işlevselliğini sağlar. GPS konum bulucunun büyük bir avantajı, seçilen SOS numaralarından GPS izleme cihazını arama yeteneğidir, böylece bulunduğu cihazın etrafındaki sesleri (konuşmayı) duyabilirsiniz. Desibel seviyesi 60 desibeli aşarsa (cam kırılması, vücuda çarpma vb.), gps bulucu önceden ayarlanmış SOS numarasına otomatik olarak bir alarm bildirimi gönderecektir .

Mıknatıslı + ekstra büyük pil 10000 mAh + dinleme özellikli 1 numaralı su geçirmez araç GPS takip cihazı

araç izleme - gps izci

10000 mAh'a kadar bataryaya sahip araç için GPS takip cihazı ve batarya durum göstergesi, çevrimiçi bağlantı aralığına bağlı olarak 2 yıla kadar tek şarjla 30 gün (günde yaklaşık 2 saat çevrimiçi izleme) çalışabilir izleme. Güçlü manyetik gövdesi sayesinde PROFIO ELECTRONICS 3G GPS konumlayıcıyı çoğu yüzeye ve farklı yerlere takabilirsiniz. IPX5 su geçirmezlik seviyesinin harici koruması (sıçrayan suya ve toza karşı koruma), zorlu dış ortamlarda bile cihazın işlevselliğini sağlar . GPS cihazı , kullanıcıya doğrudan cep telefonunuza SMS mesajı şeklinde izleme sağlar, burada Google haritasına bir bağlantı sağlanacak ve tıklandıktan sonra takip edilen aracın mevcut konumu görüntülenecektir. Takip için başka bir seçenek de, takip edilen aracın konumunu ve gerekli çeşitli verileri bulabileceğiniz " Track Solid " (iOS, Android) adlı mobil uygulamadır . GPS verilerini www.tracksolid.com web arayüzü üzerinden takip etmek de mümkündür.

Bu izleyici aynı zamanda GPS ve LBS konumlamayı da destekler. Araç izleme, modülün kullanıldığı tek etkinlik değildir. Bekleme modunda, GPS konum belirleyicinin çıkarılması veya kurcalanması durumunda bir uyarı mesajı kaydedilecek ve 20 dakika süreyle izleme modu etkinleştirilecektir. Bu modelde modülün kurulu olduğu ortamı dinleme fonksiyonunun cep telefonu üzerinden olması doğaldır. Bu GPS izleyicinin büyük bir avantajı, sözde izleme moduna sahip olmasıdır. Hareket sırasında izleme moduna ayarlanabiliyor, bu da hareketi algıladığı anda size 5 ila 86.400 saniye aralıklarla veri göndereceği anlamına geliyor. Daha sonra hareket durduğunda hareketsizlik moduna geçerek 5 ila 86.400 saniye aralıklarla veri gönderecek. Uygulamada bu, hareket halindeyken konum verilerini örneğin her 5 dakikada bir gönderebileceği, bir nesne veya kişi durduğu anda mod değiştirip belirli bir aralıkta (örneğin 1 saat) veri gönderebileceği anlamına gelir. Bir diğer fark ise son derece ekonomik modun etkinleştirilebilmesidir . Bu modda iki veri seçersiniz: zaman - modun ne zaman başlayacağı, örneğin 14:00 ve aralık - bu modda konum verilerinin ne sıklıkta gönderileceği. Ayrıca cihazın manuel olarak kapatılamadığı durumlarda manuel kapatmayı devre dışı bırakma seçeneğini de sunar.

GPS konum belirleyicilerle ilgili bu ipuçlarının ve önerilerin sizin için en iyi olanı seçmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Daha geniş bir GPS konum belirleyici yelpazesini doğrudan www.cool-mania.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz.